Főoldal > AKTUÁLIS > Így készül Fésűs Nelly a bikini szezonra

Így készül Fésűs Nelly a bikini szezonra

anyabőrgyógyászdiétafogyásgyerekhízásnarancsbőrterhességtestkezelés
0

Írta:

Fésűs Nelly gőzerővel készül a bikini szezonra: legjobb formája eléréshez rengeteget sportol, emellett egy

Fésűs Nelly gőzerővel készül a bikini szezonra: legjobb formája eléréshez rengeteget sportol, emellett egy profi szakember is kezelésbe vette testének problémásabb területeit. A fájdalommentes kezelésre nemcsak 7 hónapos kislánya, de legjobb barátnője, Ladinek Judit is elkísérte, aki pedig egy modern arcfiatalító eljárást próbált ki dr. Kriston Renáta bőrgyógyásznál.

Fésűs Nelly sportolással és cellulit kezeléssel készül a balatoni nyaralásra! „Kislányom, Elza Zorka 7 hónapos, és már nem csak anyatejet eszik, úgyhogy most picit több időm van magamra. Elkezdtem aktívabban mozogni, emellett pedig szakember segítségével hadat üzentem a comb- és fenéktájon fellépő narancsbőrnek is, és természetesen a hasam sem maradhat ki. Így sokkal magabiztosabban indulhatunk a kislányom első nyaralására – ő most látja majd először a Balatont, eddig csak a pocakomban hajókázott velünk” – árulta el Nelly.

fesusnelli2.jpg ()

A színésznőt nem csak Elza Zorka kísérte el – a csajos napra velük tartott Ladinek Judit is, akin dr. Kriston Renáta ultrahangos arckezelést végzett. „A jó megjelenés a színpadon és az élet egyéb területén is nagyon fontos számomra. Úgy gondolom, hogy már elmúlt a „Tolnay Kláris időszak”, amikor azt vallották: egy arc akkor szép, ha az egész élet meglátszódik rajta. Szerintem érdemes élni a modern esztétikai kezelésekkel, persze csak ésszerű keretek között. Emellett persze a belső egyensúlyra is szükség van ahhoz, hogy egy nő igazán szép legyen, és annak is érezze magát. Az ember arcán meglátszik a jelleme – tükröződik a szemén és a vonásain” – mondta el Ladinek Judit.

A Dívák formációban szereplő színésznők kezelőorvosa elárulta: Nelly olyan fájdalommentes cellulit kezelést kapott, amely zsírbontó és bőrfeszesítő hatású. „Mind az anyagcserére, mind pedig a vérkeringésre pozitív hatással van, segítségével javul az oxigénellátás, továbbá megváltozik a kollagénrostok mennyisége és minősége is. Ladinek Judit esetében a leginnovatívabb bőrfiatalító eljárást alkalmaztam – a mikrofókuszált ultrahangos kezelés lifting hatású, határozottabbá varázsolja az arckontúrt, emellett ránctalanító hatása is van. E három hatás egymást erősítve eredményezi az arc, a nyak és a dekoltázs bőrének komplex, hosszú távú megújulását. Mindezt műtétmentesen, biztonságosan és a saját vonások megőrzésével” – tette hozzá dr. Kriston Renáta.

Forrás: Red Lemon


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X