Főoldal > AKTUÁLIS > A hét wellness pasija: Eric Dane

A hét wellness pasija: Eric Dane

Eric DaneGrace klinikapasiszínészsztár
0

Írta: and

Honnan ismerheted? Emlékszel azokra az időkre, amikor még a Bűbájos boszorkákban játszott? 2003-ban és 2004-

Honnan ismerheted?

Emlékszel azokra az időkre, amikor még a Bűbájos boszorkákban játszott? 2003-ban és 2004-ben történt, azután pedig olyan filmek következtek, mint például az X-Men: Az ellenállás vége, a Marley meg én vagy a Valentin nap. De úgy tűnik, sokak számára továbbra is a sorozatokból marad emlékezetes karakter: 2006-2012 közt a Grace klinikában alakította Sloan dokit, és új sorozatának, a The Last Shipnek is itt a második évada (június 21-én indult – a szerk). Mi már nagyon vártuk!

Mitől olyan szívdöglesztő?

Nemcsak kedves, jópofa pasi, aki még remekül is néz ki, hanem képzeljétek, főzni is tud! „Nem sokféle ételt tudok elkészíteni, de amit megfőzök, az tényleg nagyon finom. Eddig számos elismerő szót kaptam mindenkitől, aki evett a főztjeimből” – nyilatkozta. Nem tudjuk, ti hogy vagytok vele, de mi szívesen jelentkeznénk tesztelésre!

ericdane2.jpg ()

Tudtad róla?

Számára nem kérdés, hogy odafigyel az egészségére, ami a rendszeres sport és az egészséges életmód mellett abban is megnyilvánul, hogy félti a bőrét – szó szerint. „Rendkívül érzékeny a bőröm, ezért oda kell figyelnem a bőrápolásra és a napvédelemre. Sokak szerint ez nem túl férfias, de mit csináljak, ez a helyzet” – árulta el korábban.

Csillagjegye: Skorpió

Családi állapota: több mint 10 éve nős, felesége Rebecca Gayheart színésznő.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X