Főoldal > AKTUÁLIS > A hét wellness pasija: Tom Cruise

A hét wellness pasija: Tom Cruise

filmfilmsztárszínészsztárTom Cruise
0

Írta: and

Honnan ismerheted? Szerintünk a fenti kérdésre már sorolod is azokat a filmeket, amikben hozzánk hasonlóan te

Honnan ismerheted?

Szerintünk a fenti kérdésre már sorolod is azokat a filmeket, amikben hozzánk hasonlóan te is láttad az 53 éves színészt: Top Gun, A pénz színe, Koktél, Esőember, Túl az Óperencián, A cég, Interjú a vámpírral, Vanília égbolt, Jerry Maguire, Az utolsó szamuráj, Kéjjel-nappal, Mindörökké Rock és persze örök kedvenceink, a Mission: Impossible filmek.

Mitől olyan szívdöglesztő?

Sokakat zavarba ejt átható tekintete, mások viszont épp ezt szeretik benne. Na meg a hangját, amit nem nagyon tévesztenénk össze máséval… ez a hang éneklésre is szolgált a filmvásznon, például a Mindörökké rock című moziban, ahol Tom szívdöglesztő, de eleinte öntörvényű és elviselhetetlen rocksztárt alakított (a végére persze megváltoztatta őt a szerelem).

tomcruise2.jpg ()

Tudtad róla?

Bár sokan nem tudják róla, odafigyel az étrendjére, rendszeresen sportol – odavan például az extrém sportokért. Nagy kedvencei például a búvárkodás, az ejtőernyőzés, de repülni sem csak a Top Gunban szeretett: legszívesebben ő vezeti Pitts Special S-2B típusú repülőjét.

Csillagjegye: Rák

Családi állapota: miután elvált kislánya anyjától, Katie Holmes-tól, mintha nem találta volna a helyét. Túl van pár randin, de úgy tudjuk, nem kötelezte el újra magát, de már nyitott egy új kapcsolatra.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X