Főoldal > AKTUÁLIS > Lady Gaga arca katasztrofálisan néz ki

Lady Gaga arca katasztrofálisan néz ki

arcénekesnőfestékLady Gagasmink
0

Írta: and

Korábban húsból készült outfitjével annyira sikerült sokkolnia a rajongókat, hogy sokan ú

Korábban húsból készült outfitjével annyira sikerült sokkolnia a rajongókat, hogy sokan úgy érzik, azok után már semmin nem lepődnek meg, amit Lady Gagától látnak. A híres énekesnő viszont mintha mégis ezt akarná elérni: nemrég az Instagramra posztolt magáról olyan képeket, amiktől nekünk, hétköznapi embereknek elkerekedett a szemünk.

A fotókon ugyanis olyan erősen kihúzott, elmaszatolt fekete szemfestékkel szerepel, amire a mi véleményünk szerint a legnagyobb jóindulattal sem lehet azt mondani, hogy szép lenne. Persze a sztár valószínűleg nem is ezt akarta elérni, hanem a figyelmet szerette volna felhívni – egyrészt magára, másrészt az American Horror Story című sorozatra, amiben úgy hírlik, hogy szerepelni fog.

Arról pedig, hogy előtte vagy utána hozzámegy-e kedveséhez, Taylor Kinney-hez, csak pletykák keringenek. De akár lesz esküvő, akár nem, az biztos, hogy a világsztár sokat tesz vonalai megőrzéséért – bugyiban jógázós Instagram-fotóit mi is megmutattuk nektek korábban.

Pedig korábban inkább az volt rá jellemző, hogy veszélyes dolgokkal tartotta meg vékonyságát – ennek eredményeként 2009-ben hatszor került kórházba, mert alig evett valamit. Nem is csoda, hogy a teste nem bírta a megterhelést, és folyamatosan vészjeleket küldött neki. Egyik koncertjén például elesett a kimerültségtől, egy következő fellépést pedig le is kellett mondania, mert rosszul lett a színfalak mögött.

ladygagaarc2.jpg ()
 
Lady Gaga háta mögött arról is pletykálnak, hogy anno Monster Ball turnéjára bébiétel-diétával fogyott le. Később pedig étel helyett alkoholból próbált kalóriákhoz jutni, ami csökkenti ugyan az esetleges szorongást, és biztosít némi kalóriát a szervezet számára, viszont hosszú távon senkinek sem ajánlott, mivel a szükséges vitaminokhoz és ásványi anyagokhoz az italokból nem lehet hozzájutni.
 
Az énekesnő nem erősítette meg, de nem is cáfolta ezeket az információkat. Később viszont egy brit lap kérdésére úgy fogalmazott, hogy egészséges popsztár-diétán van. „Nem eszem kenyeret, csak zöldségeket, sovány húst és halat” – árulta el.
 
De a sztár koreográfusa, Laurie Ann Gibson szerint a híresség étrendje nem ennyire egyoldalú, sőt, gyakran eszik azért mást is, mint zöldségeket és sovány húsokat. Rendszerint tofut, pulykahúst, humuszt és kókusztejet fogyaszt. Emellett néha elrágcsál egy-két szelet pirítóst, olykor pedig néhány korty fehérborral is kedvez magának.
 
Lady Gaga 2013 februárjában csípőműtéten esett át, emiatt egy ideig hanyagolnia kellett a táncórákat, de azt elmondta, hogy egyik kedvenc mozgásformája, a jóga továbbra is része a mindennapjainak.
 
Mások arról suttognak, hogy orrplasztikának is alávetette magát, ugyanis nózija kisebbnek és vékonyabbnak tűnik, mint amilyen korábban volt. De a sztár ezt cáfolta, hozzátéve, hogy rajta – sok kollégájával és kolléganőjével ellentétben – minden természetes, és ő büszke is erre.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X