Főoldal > AKTUÁLIS > A hét wellness pasija: Armie Hammer

A hét wellness pasija: Armie Hammer

Armie HammerfilmszínészsztárU.N.C.L.E
0

Írta: and

Honnan ismerheted? A 29 éves színészt láthattad többek közt a Gossip Girlben,a Tükröm, tükr&ouml

Honnan ismerheted?

A 29 éves színészt láthattad többek közt a Gossip Girlben,a Tükröm, tükrömben, A magányos lovasban, vagy a Törtetőkben. De talán hozzánk hasonlóan te is akkor vésted emlékezetedbe a nevét, amikor kiderült, hogy ő alakítja majd Az U.N.C.L.E. embere című Guy Ritchie film egyik főszereplőjét, Illyát. A produkció augusztus 20-tól látható a mozikban. 

Mitől olyan szívdöglesztő?

Kit tudna ellenállni egy szexi hangú, magas, izmos srácnak, akihez egyszerűen jó odabújni? Persze senkit sem fenyeget az a veszély, hogy Armie túl sokáig ölelgetné, hiszen évek óta szerelmes a gyönyörű Elizabeth Chambersbe, akivel egy kislány, Harper Grace boldog szülei.

armie2.jpg ()

Tudtad róla?

Armie nagyon érdeklődő, imád olvasni, de azt mondja, a tündérmeséket soha nem szerette – nem is tévézett vagy videojátékozott sokat gyerekként. „A Kajmán-szigeteken nőttem fel, tehát suli után ledobtam a hátizsákom, és mentem túrázni, fára mászni, úszni vagy erődöt építeni a többi gyerekkel” – mondta korábban. Az aktív időtöltés iránti szeretete később sem csitult. Csoda, hogy ilyen erős, életrevaló, 196 cm magas pasi lett belőle?

Csillagjegye: Szűz

Családi állapota: felesége Elizabeth Chambers, akivel egy kislányuk van.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X