Főoldal > AKTUÁLIS > A hét wellness pasija: Alex O’Loughlin

A hét wellness pasija: Alex O’Loughlin

Alex O'Loughlinfilmpasisorozatszínészwellnesswellness pasi
0

Írta: and

Honnan ismerheted?A 39 éves ausztrál színészt láthattad többek közt a Kemény zsaruk, a Holdf&

Honnan ismerheted?
A 39 éves ausztrál színészt láthattad többek közt a Kemény zsaruk, a Holdfény és a Három folyam című sorozatokban, illetve a Hawaii Five-0-ban, de szerepelt filmekben is, például a Láthatatlanban, a Vakító fehérségben, vagy az Ilyen a formámban, Jennifer Lopez partnereként.

Mitől olyan szívdöglesztő?
Igazi sportember: imád motorozni, sziklát mászni, és tulajdonképpen minden mozgásformát kipróbál, amihez egy kicsit is kedve támad. Emellett másik szenvedélye a zene: gyerekként az Iron Maiden nagy rajongója volt, talán ez a zenekar inspirálta, hogy ő is gitározzon és énekelgessen.

Tudtad róla?
A Holdfény című sorozatban szexi vámpírt alakított, ami nem is lehet véletlen szerep számára, hiszen rajong a vámpírokért. „Mindig is odavoltam értük, meg azért a gyönyörű romanticizmusért, és erotikus természetért, amiről ismerjük őket történetekből, filmekből” – mondta egy korábbi interjúban. Azt nem tudjuk, a titkos ügynökökért is ennyire lelkesedik-e, de az tény, hogy amikor Pierce Brosnan nem vállalt több James Bond filmet, akkor Alex neve is felmerült lehetséges 007-esként. Ugye, nem vagyunk egyedül, ha sajnáljuk, hogy végül nem láthattuk ebben a szerepben?

Csillagjegye: Szűz

Családi állapota: felesége Malia Jones, akivel egy kisfiuk van.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X