Főoldal > AKTUÁLIS > A hét wellness pasija: Joel Edgerton

A hét wellness pasija: Joel Edgerton

Joel Edgertonpasiszínészsztár
0

Írta: and

Honnan ismerheted? A 41 éves ausztrál színészt láthattad számtalan filmben és sorozatban, péld

Honnan ismerheted?

A 41 éves ausztrál színészt láthattad számtalan filmben és sorozatban, például a Titkos életünkben, a Veszélyes utakonban, a Dirt game-ben, de játszott az Artúr király című filmben, a Mr. Tűsarokban, a Suttogásban, az Exodusban, A nagy Gatsby-ben, illetve a Star Wars filmekben ő alakította Owen Larst.

Mitől olyan szívdöglesztő?

Nemcsak színészi karrierje és a filmkészítés fontos számára, hanem az is, hogy megőrizze függetlenségét és önállóságát – márpedig egy független férfi elég vonzó tud lenni a szemünkben. „Munka, barátságok, önfejlesztés – ez vagyok én” – mondta korábban a színész.

joel2.jpg ()

Tudtad róla?

Egy interjúban elmondta, hogy sem énekelni, sem táncolni nem tud, de nagyon élvezi, ha mozgásban van, illetve, ha mozgással tesz fittsége és egészsége megőrzéséért. „A sport nagyon fontos a színészek életében, de nemcsak az izmokról és a jó erőnlétről szól, hanem arról is, hogy megtanulunk elcsendesedni” – vélekedett.

Csillagjegye: Rák

Családi állapota: olyan híres szépségeket bolondított már magába, mint például Isabel Lucas vagy Alexis Blake, de úgy tudjuk, jelenleg nem jár senkivel.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X