Főoldal > AKTUÁLIS > Így marad egészséges a szexi Tápai Szabina

Így marad egészséges a szexi Tápai Szabina

C-vitaminegészségimmunerősítésimmunrendszervitamin
0

Írta:

Tápai Szabina EHF-kupa győztes kézilabdázó nyár óta újra az élvonalban versenyez. Napjai rendk

Tápai Szabina EHF-kupa győztes kézilabdázó nyár óta újra az élvonalban versenyez. Napjai rendkívül aktívan telnek, rendszeresen ingázik Budapest és Székesfehérvár között, otthon pedig lassan kétéves kisfia, Bence gondoskodik arról, hogy a szexi anyuka állandó mozgásban legyen. Immunrendszerét a C-vitaminnal erősíti – mely a BioTechUSA portfóliójában 1000mg-os kiszerelésben, csipkebogyóval kiegészítve is megtalálható – hogy minden körülmények között energikus maradhasson.

Tápai Szabina nemcsak az élsportban, hanem a civil életben is irányító szerepet tölt be. Szeret maga dönteni a sorsáról, és minden pillanatot teljes értékűen megélni családjával, különösen kisfiával, Bencével. A csinos anyuka jelenleg igencsak pörgős életet él, ugyanis nyáron leszerződött az első osztályú Fehérvár KC-hoz, így nemcsak keményen edz, de minden nap ingázik a két város között. Emellett feleség és édesanya, sőt újabban üzletasszony is, hiszen nemrég saját vállalkozásba kezdett, fitnesz stúdiót nyitott. Persze tudjuk, hogy a nők képesek egyszerre több dolgot csinálni, különösen az édesanyák, azonban a gyakorlatban ez ténylegesen csak akkor működik, ha mind mentálisan, mind fizikálisan jó egészségnek örvendünk.

tapai2.jpg ()Szabina élsportolóként maximálisan tisztában van a táplálék-kiegészítők fontosságával, és ezeket a termékeket nemcsak a sportteljesítmény növelése, hanem egészsége megőrzése érdekében is használja. Szeret elébe menni a problémáknak, így szervezetét már jóval a hideg időszak beköszönte előtt elkezdi felkészíteni az őszi-téli hónapokra, amikor immunrendszerünk jellemzően kevésbé ellenálló a betegségekkel szemben.

Szabina a BioTechUSA 1000mg kiszerelésű, csipkebogyót tartalmazó C-vitaminja mellett tette le a voksát. „Rendkívül fontosnak tartom a megfelelő vitaminpótlást, így rendszeresen szedek multivitamint, illetve C-vitamint a betegségek megelőzésére. Ha úgy érzem, kicsit megfáztam vagy benáthásodtam, akkor a szokásos 1000 mg dózist felemelem 2-3000 mg-ra és ezzel általában el is tudom kerülni, hogy hosszabb időre ágynak essek.” A C-vitamin erősíti az érfalakat, így kitűnő választás például fogínyvérzésre, de segíthet a reggeli fáradtság legyőzésében is. A regeneráció tekintetében is kiemelkedő szerepe van. Gyorsítja a sebek begyógyulását, a kötőszövet regenerációját, a csont- és porcképződést, ami egy élsportoló esetében szintén fontos szempont. A 100 db-os kiszerelésű termék rendkívül gazdaságos, ráadásul szeptember hónapban akciós áron érhető el.

Szabináék életében ősztől újabb izgalmas időszak kezdődik, ugyanis kisfiuk elkezd bölcsödébe járni. A bölcsi nemcsak a gyerekek, de a szülők immunrendszerének is nagy kihívás, ilyenkor hol a kicsi betegszik meg, hol a nagy, főleg kezdetben. A kis család azonban nem „kispályás”, az ő immunrendszerük már erre is készen áll!

Forrás: BioTechUSA


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X