Főoldal > AKTUÁLIS > Ingyen edzéssel indít A Life1 Nyugati

Ingyen edzéssel indít A Life1 Nyugati

edzésedzőteremfitneszfitneszteremmozgássport
0

Írta:

Közel 2000 m2-en, a ma megtalálható egyik legmodernebb és legbiztonságosabb erősítő és kardio gé

Közel 2000 m2-en, a ma megtalálható egyik legmodernebb és legbiztonságosabb erősítő és kardio gépparkkal október 2-án megnyitott a Life1 második budapesti klubja a Nyugati téren. A teljesen légkondicionált, természetes fényben gazdag prémium színvonalú létesítmény a Skála Metró épületében kapott helyet.

Erősítésre és nyújtásra kézi súlyzók, rudak és padok mellett közel 50 db Star Trac kondicionáló gép; kardio edzésre 40 db Star Trac kardio gép – köztük a legközkedveltebbek az edzés közbeni interaktív szórakoztatásért LCD monitorral felszerelve várja a vendégeket.

Az új klubban minden negyed órában kezdődik egy csoportos óra: a sportolni vágyók több mint 25 óratípus közül választhatják ki a számukra legmegfelelőbbet, legyen szó egy pörgős zumba, step, dance óráról, egy elmélyült, nyugodt hangulatú pilates, gerinctorna, jóga óráról, vagy akár egy kemény, dinamikus TRX-ről, spinningről.

nyugatifitnesz4.jpg ()

A csoportos órák termeinek – a 100 fő befogadására alkalmas Nagyterem, a Body&Mind, Funkcionális és Spinning termek – kialakításánál figyelembe vették az ott tartandó órák műfaját, sajátosságait és ennek megfelelő hangulatú és stílusú tereket hoztak létre. Ugyanakkor az eszközök széles skálája is rendelkezésre áll a termek mindegyikében.

A Life1 nyugati kardió részlegéből, valamint a csoportos óra termekből edzés közben a Nyugati tér forgatagára nyílik egyedülálló kilátás.

A vendégek felfrissülését és pihenését szauna részleg és szolárium biztosítja egy-egy edzés után.

A Life1 Nyugati klubban az első alkalom minden vendégnek ingyenes!

További információ a klubról, az órákról és edzésekről, személyre szabott lehetőségekről: www. life1.hu/nyugati-fitness/


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X