Főoldal > AKTUÁLIS > Elképesztő, mennyire lefogyott Adele

Elképesztő, mennyire lefogyott Adele

Adelealbumdiétaénekesnőfogyássláger
0

Írta:

Az énekesnő nemcsak új albummal, hanem új külsővel is meglepte rajongóit.

Amikor november közepén megláttuk Adele friss képeit, amik New Yorkban a Tribeca Grand Hotel előtt készültek róla, nekünk is gyanús volt, hogy sokat fogyott, és most ő maga is beszélt erről egy interjúban.

A 27 éves világsztár az ausztrál 60 Minutes-nek elmondta, hogy az embereket mindig is érdekelte a kinézete. „Mindig kérdezgettek a testemről, a súlyomról, a méreteimről, a stílusomról, meg ilyesmikről – mondta, majd hozzátette – teljesen megértem. Csak az zavar valamelyest, hogy a férfiaktól miért nem kérdezik ezt ennyiszer?!”

„Olyan érzésem volt, hogy általános meglepődés vesz körül, mert duci vagyok, mégis sikereket tudok elérni a sok nádszálvékony énekesnő között” – mondta a híresség, aki az elmúlt három évben otthon volt a kisfiával.

Sokan azt gondolják, az otthon töltött idő is lehetőséget adott számára, hogy átgondolja étrendjét, és többet mozogjon – nem a fogyás, hanem egészsége és fittsége érdekében, de Adele azt mondja, elsősorban a hangja, illetve hangi adottságainak megőrzése miatt iktatott be néhány változást.

„Nincs több alkohol, cigi, koffein, sem pedig fűszeres, citrusos vagy savanykás étel. Ezen kívül a smoothie-k rajongója lettem, mert nagyon finomak, ráadásul egészségesek is” – árulta el az egyik külföldi magazinnak.

Ami pedig az edzéseket illeti, az utóbbi hónapokban rendszeresen eljár kocogni a vőlegényével, ami mindkettőjüknek jót tett: egy barátja úgy tudja, az első hónapban minden nap együtt kocogtak, aminek látszott is az eredménye: majdnem 7 kilót fogyott Adele, és Simon is. Azt nem tudjuk, hogy az énekesnő pontosan mennyit adott le, de becslések szerint 12-15 kilóval lehet most kevesebb, mint 2008-ban volt.

„A diéta és a több sport is dögunalmas – mondta a szókimondó énekesnő, majd hozzátette – de nem hinném, hogy mi, emberek hajlandóak lennénk tenni bármit is a hangunkért, míg nem muszáj.” Ezzel a félmondattal valószínűleg arra a 2011-es esetre utalt vissza, amikor bevérzett a hangszála. „Mindig nagyon félek attól, hogy olyasmit teszek, amivel ártanék a hangomnak” – tette hozzá Adele.

Adele és a család

A világsztár az utóbbi három évet párjával, Simon Koneckivel és hároméves kisfiukkal, Angelóval töltötte, és szerintünk egy kicsit sem bánja, hogy egy ideig főállású anyuka volt. Rajongva szereti a kisfiát, ami pedig a szerelmét illeti, nos, róla azt mondta egy interjúban, hogy neki, pontosabban az iránta érzett szerelmének köszönhetően gyógyult ki végre az exéből, akihez összetört szívvel írt dalai anno világsztárrá tették az énekesnőt. Adele nem szeret a magánéletéről beszélni, és ritkán látni őt együtt a családjával – ezért is különleges az a videó, amit nemrég láttunk a neten: november közepén, New Yorkban párjával és kisfiukkal kapták őt lencsevégre.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X