Főoldal > AKTUÁLIS > Jennifer Lopez meglepő dolgokat mondott

Jennifer Lopez meglepő dolgokat mondott

énekesnőJennifer Lopezszínésznősztár
0

Írta:

A 45 éves énekesnő olyasmiket mondott, amikkel az egész világot meglepte.

Jennifer Lopezről köztudott, hogy nem egy unalmas jelenség, sőt, olykor szeret meglepetéseket okozni. Ez legutóbb is sikerült neki, amikor a Jimmy Kimmel Live-ban azt találta mondani, hogy titokban imád diszkontboltokban vásárolni – közben egyébként egy 12 ezer dolláros Michael Kors overált viselt. Így egy kicsit kevésbé volt hihető, amit a világsztár mondott, hacsak nem kiárusításon vette a Michael Kors jumpsuitot, de ezt nem hinnénk.

Erről január 5-én cikkezett a brit sajtó, és ugyanazon a napon jelent meg egy másik írás is, amiben Ellen DeGeneres műsorában való szerepléséről volt szó – itt lényegében tagadta, hogy 27 éves kedvesével, Casper Smarttal továbblépnének, esküvő meg aztán tényleg nem lesz. Ez szintén meglepte a világot, hiszen az utóbbi időben többen is arról suttogtak, hogy már csak idő kérdése, hogy Jen mikor mondja ki ifjú táncos szerelmének a boldogító igent… vagy ez csak elterelő manőver lenne, és hamarosan ők is csatlakoznak azon hollywoodi sztárok csoportjához, akik titokban házasodtak össze?

A híresség egyébként simán meghódíthatna bárkit, akit csak szeretne, hiszen 45 évesen is elképesztően jól néz ki. Elmondása szerint az a titka, hogy mindig rendesen megreggelizik, ami egész délelőttre elegendő energiát ad neki, másrészt pedig nem ijed meg a kemény edzésektől.

A kétgyerekes sztáranyuka 2014-ben azt is elárulta a sajtónak, hogy az étrendjén is változtatott: vegán lett, de csak egy rövid időre. „Volt 4-5 pluszkiló rajtam, amitől sehogy sem tudtam megszabadulni, ezért úgy döntöttem, valami egész másba kezdek, mint amiket eddig próbáltam” – magyarázta.

„A vegán étrend mindig szimpatikus volt számomra, ezért döntöttem úgy, hogy kipróbálom. 5 hétig nem ettem húst, tejtermékeket, és ezt gluténmentes táplálkozással egészítettem ki”

– árulta el az énekesnő. Majd hozzátette, elég küzdelmes volt ez a néhány hetes diéta, de végül is megérte, mert teljesítette célját: leadta a vágyott 4-5 kilót.

„Jobban érzem magam, ha formában vagyok, és tudom, hogy mindent megteszek saját magamért. Ha azt szeretnénk, hogy mások szeressenek minket, először magunkkal kell megfelelően törődnünk” – vélekedett.

J. Lo a hétköznapokon is sokat tesz egészsége megőrzéséért.

„Igyekszem 8 órát aludni, 2-3 liternyi szénsavmentes ásványvizet elszürcsölni, valamint nem iszom alkoholt és nem dohányzom” – mondta egy korábbi interjúban.

Majd hozzátette: nincsenek extra igényei, de szeret például masszázzsal felfrissülni, ami a narancsbőr ellen is hatékony „csodaszer” lehet.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X