Főoldal > AKTUÁLIS > Bikiniben is bombázó a 45 éves Jennifer Lopez

Bikiniben is bombázó a 45 éves Jennifer Lopez

diétaétkezésfitneszfogyássztárwellness
0

Írta: and

Nyáron mindenki a vízpartra vágyik – így vannak ezzel a sztárok is, szóval mi nem is csodá

Nyáron mindenki a vízpartra vágyik – így vannak ezzel a sztárok is, szóval mi nem is csodálkozunk, hogy az internet, illetve a közösségi oldalak tele vannak a hírességek fürdőruhás képeivel.

Egyesek különösen büszkék lehetnek az alakjukra, hiszen a strandszezonra még jobb formába hozták magukat. Ebbe a táborba tartozik Jennifer Lopez is, aki korábban is fantasztikusan nézett ki, de friss bikinis képeit látva kétségtelen, hogy most még csinosabb és szexibb, mint korábban.

A színész-énekesnőről egyik barátnője készítette a fürdőruhás képeket: az egyiken egy aprócska, barna kétrészest visel, szalmakalappal, napszemüveggel és nagy karika-fülbevalókkal, a másikon pedig dögös vörösben pózol, amit szintén látványos fülbevalókkal dobott fel (és csak minimális sminket kent az arcára napozás előtt, nagyon helyesen).

jlo3.jpg ()

A világsztár 45 évesen is elképesztően jól néz ki, aminek elmondása szerint az a titka, hogy mindig rendesen megreggelizik, ami egész délelőttre elegendő energiát ad neki, másrészt pedig nem ijed meg a kemény edzésektől.

A kétgyerekes sztáranyuka a közelmúltban azt is elárulta a sajtónak, hogy az étrendjén is változtatott: vegán lett, de csak egy rövid időre. „Volt 4-5 pluszkiló rajtam, amitől sehogy sem tudtam megszabadulni, ezért úgy döntöttem, valami egész másba kezdek, mint amiket eddig próbáltam” – magyarázta.

„A vegán étrend mindig szimpatikus volt számomra, ezért döntöttem úgy, hogy kipróbálom. 5 hétig nem ettem húst, tejtermékeket, és ezt gluténmentes táplálkozással egészítettem ki” – árulta el az énekesnő. Majd hozzátette, elég küzdelmes volt ez a néhány hetes diéta, de végül is megérte, mert teljesítette célját: leadta a vágyott 4-5 kilót.

„Jobban érzem magam, ha formában vagyok, és tudom, hogy mindent megteszek saját magamért. Ha azt szeretnénk, hogy mások szeressenek minket, először magunkkal kell megfelelően törődnünk” – vélekedett.

J. Lo a hétköznapokon is sokat tesz egészsége megőrzéséért. „Igyekszem 8 órát aludni, 2-3 liternyi szénsavmentes ásványvizet elszürcsölni, valamint nem iszom alkoholt és nem dohányzom” – mondta egy korábbi interjúban. Majd hozzátette: nincsenek extra igényei, de szeret például masszázzsal felfrissülni, ami a narancsbőr ellen is hatékony „csodaszer” lehet.

jlo2.jpg ()

Ami pedig a rendszeres sportot illeti, a sztár az utóbbi években szinte minden nap edzett, de manapság már inkább arra figyel, hogy teste, lelke és elméje harmóniában legyen egymással. Csak akkor edz igazán keményen, ha úgy érzi, erre szüksége van, és érzi ehhez az erőt magában. 

Vannak olyan napjai, amikor nem kívánja a mozgást, máskor azonban komoly súlyemeléseket végez, vagy éppen kardió gyakorlatokra szánja el magát. Általában ilyenkor felhívja személyi edzőjét, aki tanácsokkal, tippekkel látja el őt, hogy a mozgás jóleső tevékenység maradhasson számára, ne pedig olyasmi, amit kényszerből kezdene csinálni, vagy túlzásba vinne. Ha így történne, és túlerőltetné magát, biztosan nehezebben szánná rá magát újból a sportolásra.

Jennifer Lopeznek új szerelme van?
Nemrég még arról szóltak a hírek, hogy a világsztár szakított 27 éves táncos kedvesével, Casper Smarttal, most viszont már egy új románcról suttognak a rajongók és az újságírók. A híresség állítólag újra randizik, méghozzá nem is akárkivel: a szexi táncos, Maksim Chmerkovskiy tűnik fel körülötte egyre többször. Vajon a sármőrnek is köze van ahhoz, hogy J. Lo egyre jobban néz ki?

Fotó: Profimedia – Red Dot

Egészségügyi sóterápiával az allergia ellen

Vigyázz a rejtett cukortartalommal, válassz helyesen rágógumit!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X