Főoldal > AKTUÁLIS > Kourtney Kardashian egyre sportosabb

Kourtney Kardashian egyre sportosabb

edzésedzőteremKim KardashianKourtney Kardashiansportszelfi
0

Írta:

A Kardashian lányok közül most ő kapott rá az edzés ízére.

Sokan újévi fogadalomként hajtogatjuk, hogy január elsejétől többet járunk edzőterembe, Kourtney Kardashian viszont nem így csinálja – ő 2015 utolsó napjait is a konditeremben töltötte, és valószínűleg ezt az évet is edzésekkel indította. December 30-án osztott meg magáról egy tükrös edzőtermi szelfit, amin jól látszik, hogy egyre vékonyabb és sportosabb.

A People magazin egyik róla szóló cikkének szerzője meg is jegyezte, hogy a jóganacit és sportmelltartót viselő Kourtney nem szégyellős. De miért is lenne az, hiszen aki ennyit dolgozik az alakjáért, és ezzel ilyen szép eredményt ér el, az méltán lehet büszke a kinézetére. Te megmondanád, hogy a reality sztár amúgy három kisgyerek anyukája?

A 36 éves Kourtney számára tehát nem az az újévi fogadalom, hogy többet jár majd edzeni, vagy hogy mondjuk ledob még három kilót, hanem az elért eredmény megtartása. „Szeretném folytatni 2016-ban is azt, amit idén elkezdtem az edzések és diéta terén. Továbbá újra azokra a dolgokra szeretnék fókuszálni, amik igazán fontosak számomra, illetve magamat szeretném egy kicsit jobban előtérbe helyezni. Ezen kívül az eddigieknél jobban szeretném megélni az értelmeimet” – árulta el.

Gym selfie.

Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) által közzétett fénykép, 2015. Dec 29., 10:53 PST

Ami az érzelmeket illeti, Kourtney számára nem volt túl jó év a tavalyi, véget ért ugyanis kilenc éve tartó kapcsolata Scott Disickkel. A szakítás egyik oka az volt, hogy Scott túlzásba vitte a partizást, és féktelen életmódját a párja és annak családja már nem tudta tovább tolerálni.

Kourtney viszont mostanság már sokkal kiegyensúlyozottabb, mert úgy érzi, az életben minden okkal történik vele, velünk.

„Bármi történt is a múlt évben, legyünk hálásak a változásoknak azért, ahová általuk jutottunk. Ahol vagyunk, pontosan ott kell lennünk” – bölcselkedett.

Kourtney és a másik Kardashian lány

Nem Kourtney az egyetlen a Kardashian lányok közül, akik teljesen rákattantak az edzésre: testvére, Khloe is rendszeresen sportol, amit egyrészt az Instagramon is láthatnak a követői, másrészt pedig a változást a celeblány alakján sem lehet nem észrevenni. Khloe idén nyáron árulta el egy ausztrál rádióműsorban, hogy körülbelül két éve kezdett életmódváltásba, és elég lassan haladt, de szerinte jól csinálta. Mára összesen legalább 15 kilót fogyott.

Edzője, Gunnar Peterson egy korábbi interjúban azt is elmondta, hogy Khloe-nak elképesztő akaratereje van, rengeteget dolgozik a konditeremben, és soha nem panaszkodik. „Egészségtelenül éltem és túlsúlyos voltam – már tudom, hogy mennyire. Ma már részben azért csinálom, hogy egészségesebben éljek, és ne rakódjanak vissza a kilók, részben pedig azért, mert a heti 4-5 edzés valóságos terápia. Semmi sem vezeti le jobban a stresszt, mint a mozgás. Már fél óra után sokkal jobban érzem magam! Az pedig már csak bónusz, hogy a szexi ruhák közül is bármit választhatok, mert az alakomon most minden jól áll” – nyilatkozta elégedetten.

Fotó: People


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X