Főoldal > AKTUÁLIS > Melanie Griffith szabálytalankodott, ezért megbüntették

Melanie Griffith szabálytalankodott, ezért megbüntették

alakdiétafogyásMelanie Griffithszínésznősztártest
0

Írta:

Semmi sem ronthatja el a világsztár napját, még egy büntetés sem!

Olykor a sztárokkal is előfordul, hogy megszegik a szabályokat, és akkor bizony megbüntetik őket. Nemrég például Melanie Griffith kapott egy büntetőcetlit Nyugat-Hollywoodban, mert szabálytalanul parkolt, ám úgy tűnt, ez egy kicsit sem zavarja az 58 éves színésznőt: a közelben lévő lesifotósok meg is örökítették, amint tudomásul veszi a büntetést, ám ez egy cseppet sem rontja el a sztár jó kedvét.

Persze, biztosan nem okoz számára gondot a csekk befizetése, de az ilyesmi azért mindenkinek bosszantó, anyagi helyzettől függetlenül. Ennek ellenére Melanie napja derűsen folytatódott tovább – valószínűleg csak egy pillanatra foglalkozott a csekkel, konstatálva, hogy majd fizetnie kell, aztán indult tovább a dolgára.

Azt nem tudjuk, minek örült Melanie ezen a januári napon, de az tény, hogy az utóbbi hónapokhoz hasonlóan most is feketében volt: sportos szerelését edzőcipővel és kedvenc, klasszikus, cicás fazonú napszemüvegével egészítette ki. Ezen kívül persze azt sem lehetett figyelmen kívül hagyni, hogy a színésznő milyen vékony.

Sokak szerint abba fogyott bele, még 2014-ben, amikor hivatalosan is véget ért házassága Antonio Banderasszal, és a kilókat azóta sem szedte vissza. Mások viszont úgy vélik, csak legjobb formáját akarja hozni, amihez több edzés és valamivel szigorúbb diéta is hozzájárul.

Melanie is elmondta korábban, hogy nem érzi tragikusnak a válást, sőt, próbálja a jó dolgokat látni ebben is. „Új fejezet kezdődik az életemben. A gyerekeim már majdnem felnőttek. Igazából boldog vagyok. Az életem örömteli, és nincs miért panaszkodnom” – mondta egy nemrég készült interjúban.

Majd hozzátette, a Broadway-n fog játszani, de ez az időszak nem a karrierjéről szól, hanem arról, hogy remek munkái lehessenek, és jól érezze magát a bőrében. Ez mindig is fontos volt számára, de amióta egyedülálló lett, talán még inkább oda tud figyelni ezekre a dolgokra, és saját igényeit, örömeit helyezheti előtérbe.

Ami az elmúlt éveket illeti, a színésznő egy ideig próbált több dologban is alkalmazkodni férjéhez, sőt, volt idő, amikor még együtt is diétáztak, különböző országos ízletes leveseivel karcsúsodtak. „Nem jár sok lemondással, változatos, és a finom levesek nemcsak laktatóak, hanem még a fogyást is segítik” – mondta körülbelül két évvel ezelőtt a színésznő.

Melanie egyébként azt mondja, nem hisz a villámdiétákban, inkább a „többször keveset” elvet, a mértéktartást, és a több sport beiktatását választja. Általában az egyszerű mozgásformákra szavaz, mint például az úszás, a sok séta vagy a kocogás, de könnyen lehet, hogy új életszakaszába lépve új mozgásformákat is kipróbál majd.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X