Főoldal > AKTUÁLIS > Beyoncé majdnem elesett koncert közben

Beyoncé majdnem elesett koncert közben

BeyoncéColdplayénekesnőfellépésJay ZkoncertSuper Bowlsztár
0

Írta:

A világhírű énekesnő azért megmentette a helyzetet.

Bizony a legnagyobb sztárokkal is megesik, hogy az izgalom vagy az igyekezet, vagy egyszerűen csak a nem megfelelő koncentráció következtében meginog a lábuk alatt a talaj, és megbotlanak, vagy el is esnek.

Különösen azok vannak kitéve ennek a veszélynek, akik rendszeresen színpadon szerepelnek – mint például Beyoncé, aki a február elején az 50. Super Bowl félidei show-jában kis híján hátra is esett a színpadon, ám rutinjának, ügyességének és nem utolsósorban edzettségének köszönhetően a híres énekesnő egy hátraugrással remekül mentette a helyzetet.

Mi tagadás, a nézők nemcsak szexi szettjétől voltak elájulva, hanem ettől a mozdulattól és tőle is, ha a félidei show-t sokan szájhúzogatva és szarkasztikusan fogadták is (elsősorban a langyosnak és vérszegénynek titulált Coldplay-t, illetve Chris Martint kritizálva).

De Beyoncé-ra visszatérve, a 34 éves énekesnő bizony megdolgozik azért, hogy megőrizze fittségét és alakját: rendszeresen sportol, odafigyel az egészségére, és olykor új étkezési szokásokat, étrendeket is kipróbál – nem diétázik, mert ezek sikerében már nem hisz, inkább a táplálkozásán változtat.

Így 2013-ban a vegán étrend követője lett férjével, Jay-Z-vel. A dolog úgy indult, hogy karácsonyig nem esznek állati eredetű táplálékot, de a dolog annyira bejött nekik, hogy 2014 első hónapjaiban is a sztárpár húsmentes mindennapjairól cikkeztek a lapok.

Ha kitartanak elhatározásuk mellett, könnyen lehet, hogy évekre vegánok akarnak majd maradni. Jay-Z is írt erről egy korábbi blogbejegyzésében.

„A pszichológusok azt mondják, 21 nap kell ahhoz, hogy legyőzd egy régi szokásod, vagy kialakíts egy újat. A 22. napon már nyert ügyed van. Egy nagyon jó barátom vegán, és ő bátorított, hogy próbáljam ki egy ideig a csak növényi alapú reggelit. Nekem bevált, sokkal jobban érzem így magam. És egyszerűen helyes lépésnek tűnik, hogy így étkezzem” – folytatta.

Felesége pedig úgy tűnik, ebben is remek partner, ahogyan néha a közös edzésekben is – bár ezt teendőik miatt mostanság nehezebben tudják összehangolni. Beyoncé viszont egyedül sem csügged, inkább intenzív kardióedzéseken izzad, súlyzózik vagy más, személyi trénere által javasolt gyakorlatokat végez a konditeremben.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X