Főoldal > AKTUÁLIS > Óriási gyémántgyűrűt villantott Mariah Carey

Óriási gyémántgyűrűt villantott Mariah Carey

eljegyzéseljegyzési gyűrűénekesnőházasságMariah Careyszerelemsztár
0

Írta:

Mariah Carey-t eljegyezték, nyolcmillió dolláros gyűrűvel kérte meg kedvese az énekesnő kezét.

Kétévnyi ismeretség után Mariah Carey és párja elérkezettnek látták az időt, hogy továbblépjenek: James Packer nemrég kérte meg a díva kezét, méghozzá egy nyolcmillió dolláros, gyémánt és platina gyűrűvel. A 45 éves énekesnő boldogabb már nem is lehetne!

És bár a rossz nyelvek szerint azért ragaszkodott a kezdetektől fogva Packerhez, mert a férfi Ausztrália negyedik leggazdagabb embere, és hát lassan kellett valaki, aki segít finanszírozni elképesztően költséges életmódját, a pár közeli barátai szerint erről szó sincs: szerintük ez tényleg szerelem. Mariah és kedvese maguk is azt támasztják alá – szavaikkal és viselkedésükkel egyaránt –, hogy igazán és mélyen szeretik egymást, és hátralévő éveiket is együtt képzelik el.

A híres énekesnő le sem tagadhatná, mennyire jól érzi most magát a bőrében, és úgy tűnik, lelki egyensúlya hozzásegíti őt ahhoz is, hogy végre leszámoljon súlyproblémáival. Gyerekei születése után, majd válása miatt is jó pár kiló felesleg rakódott rá, ami persze nem azt jelenti, hogy ne lett volna úgy is szép, de ő maga is elmondta, hogy nem érezte jól magát a bőrében. Ezért akart egy pár kilót lefogyni, ami úgy tűnik, mostanra sikerült neki.

Az aranytorkú világsztár korábban számos sportot kipróbált, és elmondása szerint örömét is lelte például a power walkingban, amit gyerekei születése után, személyi trénere tanácsára próbált ki és szeretett meg.

Egy 60-90 perces power walking edzés ideális zsírégető módszer, ezért többek közt jelentős túlsúllyal rendelkezők, illetve kismamák számára is sokan javasolják. Emellett ez az edzésmód csak kismértékben megterhelő a csontok és az ízületek számára, az intenzitást pedig a sportolni vágyó maga fokozhatja, vagy épp csökkentheti.

Mariah emellett gyakran sétáltatta egyedül kutyusait, és rendszeresen vízi aerobikozott is, amivel a víz ellenállásának köszönhetően jóval több kalóriát égetett el, mintha egyéb, szárazföldi sportokat választott volna.

Ami pedig az étkezést illeti, a Grammy-díjas énekesnő elmondása szerint főként „unalmas, egészséges kaján” élt, amikor a szülés utáni pluszkilókat próbálta ledolgozni. De mivel nem az volt a célja, hogy csontsoványra fogyassza magát, olykor azért engedélyezett magának egy kis kényeztetést, például nagy kedvenceit, a kenyeret és tésztaféléket.

A power walking lehet a te kedvenced is!

Ez a mozgásforma tulajdonképpen intenzív gyaloglással egyenértékű: átmozgathatja szinte az egész testünket, mégsem jár a test rázkódásával, mint például a futás. Power walking közben, lendületes léptekkel való haladás során a lábmunkát a karok is segítik, miközben a farizmok megfeszülnek. Próbáld ki, és könnyen ez lehet a te új kedvenc mozgásformád is!

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X