Főoldal > AKTUÁLIS > Mariah Carey kukászsákot húzott magára kabátnak?!

Mariah Carey kukászsákot húzott magára kabátnak?!

diétafitneszfogyásszépségsztárwellness
0

Írta: and

A sztárok olykor különös ruhakölteményeket is képesek felvenni: vagy azért, mert azt gondolják

A sztárok olykor különös ruhakölteményeket is képesek felvenni: vagy azért, mert azt gondolják, ezek tényleg szépek és jól állnak nekik, vagy pedig azért, mert egyszerűen csak feltűnést akarnak kelteni ezekben.
 
Talán ez történhetett Mariah Carey-vel is, akit október elején Japánban kaptak lencsevégre egy kissé furcsa kabátban. Egy brit lap azt írja, a kabát mély benyomást tett a rajongókra – talán arra utalva, hogy az alatta lévő mély kivágású felsőben úgy tűnt, a sztáron semmi sincs a kabát alatt.
 
A rajongók egy része viszont inkább egy kukászsákhoz hasonlítja a valószínűleg nem olcsó, fekete bőrdzsekit, és úgy gondolják, Mariah jobban tette volna, ha valami másra költi a pénzét (vagy ezt egyszerűen a szekrényében felejti – mondjuk örökre).
 
mariah2.jpg ()A sztár viszont büszkének és boldognak tűnt ebben a kabátban, és magabiztosan mutatta meg nőies vonalait. Egyesek szerint ezzel is Nick Cannonnak akart üzenni, akivel idén augusztusban ismerték el, hogy házasságuk zátonyra futott – állítólag a férj hűtlenkedése miatt.
 
Bár idén több helyen is láttuk, olvastuk, hogy felszedett néhány kilót, Mariah egyáltalán nem tekinthető kövérnek. Korábban súlyproblémákkal küzdött, és miután rájött, hogy hiába próbálja ki egymás után a gyorsdiétákat, egyik sem vezet eredményre, a gyökeres változtatás mellett döntött. 2011 tavaszán jöttek világra ikrei, akik eleinte minden idejét lefoglalták, de néhány héttel a szülés után úgy döntött, elkezdi magát formába hozni.
 
„Több mint 30 kilót híztam a terhességem alatt. Ha megnézitek a képeimet, olyan, mintha négyezer kiló lettem volna akkoriban” – viccelődött, hozzátéve, hogy a fokozatos, de hatékony fogyás reményében felkeresett egy személyi edzőt, akinek mindenben kikérte a tanácsát.
 
mariah3.jpg ()Edzője a power walkingot ajánlotta neki, ami tulajdonképpen intenzív gyaloglást jelent, mely átmozgathatja szinte az egész testünket, mégsem jár a test rázkódásával, mint például a futás. Power walking közben, lendületes léptekkel való haladás során a lábmunkát a karok is segítik, miközben a farizmok megfeszülnek.
 
Egy 60-90 perces edzés ideális zsírégető módszer, ezért többek közt jelentős túlsúllyal rendelkezők, illetve kismamák számára is sokan javasolják. Emellett ez az edzésmód csak kis mértékben megterhelő a csontok és az ízületek számára, az intenzitást pedig a sportolni vágyó maga fokozhatja, vagy épp csökkentheti.
 
Mariah emellett gyakran sétáltatta egyedül kutyusait, és rendszeresen vízi aerobikozott is, amivel a víz ellenállásának köszönhetően jóval több kalóriát égetett el, mintha egyéb, szárazföldi sportokat választott volna.
 
Ami pedig az étkezést illeti, a Grammy-díjas énekesnő elmondása szerint főként „unalmas, egészséges kaján” élt akkoriban. De mivel nem az volt a célja, hogy csontsoványra fogyassza magát, olykor azért engedélyezett magának egy kis kényeztetést, például nagy kedvenceit, a kenyeret és tésztaféléket, amikből valószínűleg napjainkban is eszik egy-egy keveset, de a mértéktartásra próbál odafigyelni.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X