Főoldal > AKTUÁLIS > Kristen Stewart jól néz ki, de mégse

Kristen Stewart jól néz ki, de mégse

0

Írta:

Most, hogy végre tényleg jól nézne ki, ez történt vele.

Kristen Stewart nemrég szőkére festette a haját, ami sokak szerint szuperjól áll neki, sőt, olyanok is vannak, akik barna hajjal semmi különlegeset nem láttak benne, most viszont tátott szájjal bámulják, hogy mennyire dögös. Azaz „csak lehetne”, teszik hozzá mások. Ugyanis nemrég új filmje, a Personal Shopper Cannes-ban tartott fotózásán olyan csúnya lenövéssel fotózták le, ami sokak szerint egy pillanat alatt lerombolta a ruha, a smink és a dögös szőke haj által keltett „jó nőség” illúzióját.

Mások inkább azt emelik ki, milyen csinos Kristen: szerintük bármit vesz is fel, az jól áll neki, hiszen ilyen alakkal mindenben könnyedén tündökölhet. És bár azt beszélik róla, vékonyságát a sorban elszívott cigarettáknak és a nem túl rendszeres étkezéseknek köszönheti, a színésznő szerint ez nem így van.

Ő azt mondja, régóta tudatosan figyel az étkezésre és a rendszeres mozgásra, nemcsak azért, hogy megőrizze vékonyságát, hanem azért is, mert tudja, óvnia kell egészségét. Az Alkonyat-filmek felvételei során fokozatosan kezdett ügyelni arra, hogy egészségesebb ételek kerüljenek a tányérjára, és ne hagyjon ki egy főétkezést sem.

A negyedik mozi, a Hajnalhasadás forgatásán pedig már az egészséges táplálkozás híve volt, és egy számára összeállított étrend szerint táplálkozott: több zöldséget és gyümölcsöt fogyasztott, ebédje mellé pedig kedvenc üdítője, a light kóla helyett grapefruitlevet iszogatott. Ezzel az étrenddel a forgatás végén sem szakított – ezt folytatta anno a Hófehér és a vadász című mozira való felkészülés során is.

A színésznőnek az sem szegte kedvét, hogy a szerep kedvéért meg kellett tanulnia szinte férfiként verekedni, küzdeni. „Mivel az általam megformált Hófehér egy elég kemény csaj, meg kellett tanulnom karddal és pajzzsal harcolni. Minden nap edzettünk, és a tréning végére rendszerint kikészültem” – árulta el.

„Élveztem az edzéseket, de annyi kisebb-nagyobb sebet, horzsolást és kék-zöld foltot szereztem, hogy én is alig ismertem magamra. A páncélommal olyan sokszor kellett erősen ütnöm, hogy alatta a bal kezem bütykei teljesen kikészültek” – tette hozzá.

A katonai táborba is beillő edzések után Kristen rendszerint jógázott, és lovaglóedzéseken is részt kellett vennie. De ezt élvezte a legjobban, hiszen kislánykora óta egyik kedvenc sportja a lovaglás, amit szabadidejében úszással és tánccal is kiegészít.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X