Főoldal > AKTUÁLIS > Kristen Stewart még sosem volt ilyen szexis!

Kristen Stewart még sosem volt ilyen szexis!

AlkonyatBella SwanedzésgálaHófehérKristen Stewartruhaszínésznősztár
0

Írta:

Ritkán látjuk nőiesnek a sztárt, de most nagyon kitett magáért!

Ha Kristen Stewart nevét hallod, ugye, neked is az Alkonyat mozik Bella Swanja ugrik be még mindig? A lány, akit egy vámpír srácnak szánt a sors, nem mellékesen a saját lábában képes volt felbukni, és szinte mindig sportosan öltözködött… nos, a 25 éves színésznő is szereti a kényelmes darabokat, de egy-egy gála kedvéért nőiesebb oldalát is megmutatja.

Legutóbbi szettje pedig egyenesen szupernőiesre sikerült, egy kis vagánysággal fűszerezve! Kristen a New York-i National Board Of Review Awards gálán jelent meg, méghozzá egy áttetsző anyagú, sok apró masnival díszített fehér miniruhában. Szépen elkészített, enyhén loknis frizurája fokozta a nőies hatást, outfitjének vagányságáról pedig sminkje, illetve a karjain látható tetoválásai gondoskodtak.

A fotók láttán a kommentelők egy részének tetszik, hogy a 25 éves sztár végre egy kicsit nőcisebb és szexibb oldalát is megmutatta, mások viszont úgy érzik, ez a stílus egy kicsit sem a sajátja, ezért a képek is erőltetettnek hatnak.

Megint mások szerint Kristen bármit vesz is fel, az jól áll neki, hiszen ilyen alakkal mindenben könnyedén tündökölhet. És bár azt beszélik róla, vékonyságát a sorban elszívott cigarettáknak és a nem túl rendszeres étkezéseknek köszönheti, a színésznő szerint ez nem így van.

Ő azt mondja, régóta tudatosan figyel az étkezésre és a rendszeres mozgásra, nemcsak azért, hogy megőrizze vékonyságát, hanem azért is, mert tudja, óvnia kell egészségét. Az Alkonyat-filmek felvételei során fokozatosan kezdett ügyelni arra, hogy egészségesebb ételek kerüljenek a tányérjára, és ne hagyjon ki egy főétkezést sem.

A negyedik mozi, a Hajnalhasadás forgatásán pedig már az egészséges táplálkozás híve volt, és egy számára összeállított étrend szerint táplálkozott: több zöldséget és gyümölcsöt fogyasztott, ebédje mellé pedig kedvenc üdítője, a light kóla helyett grapefruitlevet iszogatott. Ezzel az étrenddel a forgatás végén sem szakított – ezt folytatta anno a Hófehér és a vadász című mozira való felkészülés során is.

A színésznőnek az sem szegte kedvét, hogy a szerep kedvéért meg kellett tanulnia szinte férfiként verekedni, küzdeni. „Mivel az általam megformált Hófehér egy elég kemény csaj, meg kellett tanulnom karddal és pajzzsal harcolni. Minden nap edzettünk, és a tréning végére rendszerint kikészültem” – árulta el.

„Élveztem az edzéseket, de annyi kisebb-nagyobb sebet, horzsolást és kék-zöld foltot szereztem, hogy én is alig ismertem magamra. A páncélommal olyan sokszor kellett erősen ütnöm, hogy alatta a bal kezem bütykei teljesen kikészültek” – tette hozzá.

A katonai táborba is beillő edzések után Kristen rendszerint jógázott, és lovaglóedzéseken is részt kellett vennie. De ezt élvezte a legjobban, hiszen kislánykora óta egyik kedvenc sportja a lovaglás, amit szabadidejében úszással és tánccal is kiegészít.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Bükfürdő

Ilyen egy igazán pazar hétvége Bükfürdőn

Írta:
0

Nemrégiben megújult a Greenfield Hotel Golf&Spa: belső tereik felújításra kerültek, újjászületett spa- és wellnessrészlegük, szobáik új, modern és elegáns külsőt kaptak. Ennek apropóján látogattunk el Bükfürdőre, hogy meglessük, milyen egy igazán pazar külsővel rendelkező hotelben eltöltött hétvége.

Kövess Facebook-on!
X