Főoldal > AKTUÁLIS > Hófehér edzéstitkai: így készült új filmjére Kristen Stewart

Hófehér edzéstitkai: így készült új filmjére Kristen Stewart

diétahasizommozgássporttáncúszás
0

Írta: and

Kristen Stewart jó ideig bizonygatta, hogy nem diétázik, nem követ speciális edzésprogramot, és táplálkozási zavarai sincsenek, egyszerűen csak szerencsés géneket örökölt, ezért tud ilyen elképesztően vékony maradni. Ám a hónapok, sőt évek elteltével az Alkonyat mozik Bellája belátta, hogy a tudatos táplálkozás és a rendszeres mozgás nemcsak arra jó, hogy szuper alakot varázsoljon, illetve a […]

Kristen Stewart jó ideig bizonygatta, hogy nem diétázik, nem követ speciális edzésprogramot, és táplálkozási zavarai sincsenek, egyszerűen csak szerencsés géneket örökölt, ezért tud ilyen elképesztően vékony maradni.

Ám a hónapok, sőt évek elteltével az Alkonyat mozik Bellája belátta, hogy a tudatos táplálkozás és a rendszeres mozgás nemcsak arra jó, hogy szuper alakot varázsoljon, illetve a vékonyság megtartásában segítsen, hanem egészségünk megőrzése érdekében is hasznos ezeket követni.

A Twilight-filmek forgatása során fokozatosan kezdett odafigyelni arra, hogy egészségesebb ételek kerüljenek a tányérjára, illetve ne hagyjon ki egy főétkezést sem. A negyedik mozi, a Hajnalhasadás forgatása során pedig már az egészséges táplálkozás híve volt, és egy számára összeállított étrend szerint táplálkozott.

Ennek értelmében sokkal több zöldséget és gyümölcsöt fogyasztott, ebédje mellé pedig nem kedvenc üdítőjét, light kólát szürcsölt, hanem egy-egy pohár grapefruitlevet. Ezzel az étrenddel a forgatás végén sem szakított – ezt folytatta a Hófehér és a vadász című mozira való felkészülés során is.

kristen2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Kristen napi rutinjának nemcsak az egészséges és kiegyensúlyozott táplálkozás vált a részévé, hanem az edzések is, egész pontosan a kardokkal és pajzzsal történő, olykor bizony férfias erőpróbává fajuló testmozgás.

„Mivel az általam megformált Hófehér egy elég kemény csaj, meg kellett tanulnom karddal és pajzzsal harcolni. Minden nap edzettünk, és a tréning végére rendszerint kikészültem” – árulta el a 22 éves sztár.

Majd hozzátette: számos sérülést is sikerült begyűjtenie a filmszerepre való felkészülés során. „Élveztem az edzéseket, de annyi kisebb-nagyobb sebet, horzsolást és kék-zöld foltot szereztem, hogy én is alig ismertem magamra. A páncélommal olyan sokszor kellett erősen ütnöm, hogy alatta a bal kezem bütykei teljesen kikészültek” – árulta el.

A katonai táborba is beillő edzések után Kristen jógával lazított, de társai szerint ott sem lazsált, hanem végig nagyon koncentráltan végezte a gyakorlatokat. Ennek is köszönheti, hogy izmait megfelelően tudta nyújtani és erősíteni, illetve a jóga ahhoz is hozzájárult, hogy elképesztő hasizmokat dolgozhasson ki.

A színésznőnek továbbá lovaglóedzéseken is részt kellett vennie, de ezt élvezte a legjobban, hiszen kislánykora óta egyik kedvenc sportja a lovaglás, amit szabadidejében úszással és tánccal is kiegészít. 

Fotó: Profimedia – Red Dot

Nézd meg, hogy harcol Kristen a Hófehér és a vadász című moziban!

Vásárolj úgy, ahogy Neked a legjobb! Új online drogéria indult!

Így segítsd a méregtelenítést és az emésztést!

4 lépés az egészségért, 4-es szám a szerencséért


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X