Főoldal > AKTUÁLIS > Merész, átlátszó ruhában villantott a Twilight mozik sztárja

Merész, átlátszó ruhában villantott a Twilight mozik sztárja

diétafitneszfogyásszépségsztárwellness
0

Írta: and

Kristen Stewartot általában farmerben és pólóban láthatjuk a fotókon, ezért volt olyan meglepő

Kristen Stewartot általában farmerben és pólóban láthatjuk a fotókon, ezért volt olyan meglepő mindannyiunk számára, amikor új filmje, a Camp X-Ray New York-i premierjén egy áttetsző csipkeruhában jelent meg.
 
A J Mendel 2015-ös tavaszi-nyári kollekciójából való szexi miniruha nem sokat bízott a képzeletre: jól látható volt alatta a színésznő fehér melltartója és sötét színű bugyija. Vagány frizuráját és szemhangsúlyos sminkjét így sokan nem is figyelték meg.
 
kirsten2.jpg ()A fotók láttán a kommentelők egy részének tetszik, hogy a 24 éves sztár végre egy kicsit merészebb és szexibb oldalát is megmutatta, mások viszont úgy érzik, ez a stílus egy kicsit sem a sajátja, ezért a képek is erőltetettnek hatnak.
 
Megint mások szerint Kristen bármit vesz is fel, az jól áll neki, hiszen ilyen alakkal mindenben könnyedén tündökölhet. És bár azt beszélik róla, vékonyságát a sorban elszívott cigarettáknak és a nem túl rendszeres étkezéseknek köszönheti, a színésznő szerint ez nem így van.
 
Ő azt mondja, régóta tudatosan figyel az étkezésre és a rendszeres mozgásra, nemcsak azért, hogy megőrizze vékonyságát, hanem azért is, mert tudja, óvnia kell egészségét. A Twilight-filmek felvételei során fokozatosan kezdett ügyelni arra, hogy egészségesebb ételek kerüljenek a tányérjára, és ne hagyjon ki egy főétkezést sem.
 
kirsten3.jpg ()A negyedik mozi, a Hajnalhasadás forgatásán pedig már az egészséges táplálkozás híve volt, és egy számára összeállított étrend szerint táplálkozott: több zöldséget és gyümölcsöt fogyasztott, ebédje mellé pedig kedvenc üdítője, a light kóla helyett grapefruitlevet iszogatott. Ezzel az étrenddel a forgatás végén sem szakított – ezt folytatta anno a Hófehér és a vadász című mozira való felkészülés során is.
 
A színésznőnek az sem szegte kedvét, hogy a szerep kedvéért meg kellett tanulnia szinte férfiként verekedni, küzdeni. „Mivel az általam megformált Hófehér egy elég kemény csaj, meg kellett tanulnom karddal és pajzzsal harcolni. Minden nap edzettünk, és a tréning végére rendszerint kikészültem” – árulta el.
 
„Élveztem az edzéseket, de annyi kisebb-nagyobb sebet, horzsolást és kék-zöld foltot szereztem, hogy én is alig ismertem magamra. A páncélommal olyan sokszor kellett erősen ütnöm, hogy alatta a bal kezem bütykei teljesen kikészültek” – tette hozzá.
 
A katonai táborba is beillő edzések után Kristen rendszerint jógázott, és lovaglóedzéseken is részt kellett vennie. De ezt élvezte a legjobban, hiszen kislánykora óta egyik kedvenc sportja a lovaglás, amit szabadidejében úszással és tánccal is kiegészít.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X