Főoldal > AKTUÁLIS > Bradley Cooper exe ijesztően néz ki smink nélkül

Bradley Cooper exe ijesztően néz ki smink nélkül

Bradley CoopermodellsminkSuki Waterhouseszépség
0

Írta:

Suki Waterhouse-ra kemény kommentlavina zúdult.

Arról már mi is írtunk (talán nem is egyszer), hogy a modelleknek nem kell feltétlenül világszép csajoknak lenniük – sőt, előnyben vannak az érdekes arcú, jól sminkelhető csajok, akiket könnyen megjegyeznek az emberek. Ha pedig még Cara Delevingne-hez hasonló összetéveszthetetlen egyéniségekként a közösségi médiában is nyomulnak, akkor aztán tényleg elkerülhetetlen a népszerűség (na jó, szinte biztosan).

Bradley Cooper exe, Suki Waterhouse sem tartozik a tündöklően szép modellcsajok közé, inkább azt mondanánk, az arca nagyon jól sminkelhető, alakja pedig szintén alkalmassá teszi őt a modellpályára. Nos, a 24 éves modell nemrég smink nélkül lépett utcára, amit a fotósok sem mulasztottak el megörökíteni – a kommentelők pedig a fotók megjelenése után azonnal sárlavinát zúdítottak a lányra.

„Soha nem láttam őt smink nélkül, és azt hittem, csinos pofija lehet, de hát nem néz ki valami jól” – írja valaki, de hadd idézzünk egy-két durvábbat is: valaki szerint „ocsmány”, más pedig azt írja, hogy – idézzük – „ez a lány hogy a csudába lehet modell egyáltalán?”. Persze vannak, akik védelmükbe veszik, mondván, hogy bárkiről lehet rossz képet készíteni, illetve, hogy nem szép dolog csak a külső alapján durván megítélni valakit (mondjuk egy modell esetében azért a hétköznapokon sem lényegtelen dolog a külső), és a trollokat küldik el melegebb éghajlatra. De tény, hogy ezek a képek nem sikerültek a legjobban Sukiról.

Olyanok is vannak, akik „lapos” alakja miatt bántják, de a modellt nem a kilók érdeklik, hanem az, hogy sokáig egészséges és fitt maradhasson, ezért helyesen táplálkozik, és rengeteget mozog. Étrendjéből nem hiányozhatnak a sovány húsok, a saláták, a friss zöldségek és gyümölcsök, edzésprogramjából pedig kedvenc mozgásformája, a kick-box.

Kislánykora óta fontos szerepet tulajdonít a sportoknak, ezek közül is leginkább a küzdősportokban mélyedt el eddig. Korábban karatézott, amit később a kick-boxra cserélt, mert azt reméli, ettől még fittebb és erősebb lesz.

Suki stílusát is sokan irigylik. A modell egyik védjegyének a ballonkabátok és kabátruhák, melyek közül hűvösebb napokon te is magadra kaphatsz egy mutatós darabot. Remek szabásuknak és a derekukon megköthető övnek köszönhetően akkor is szexinek fogod érezni magad egy ilyenben, ha épp úgy látod, van rajtad pár pluszkiló.

suki2.jpg ()

A modell ahol csak megjelenik, magabiztosnak és mosolygósnak tűnik – nemcsak azt sugallva, hogy pontosan tudja, mit akar, és miért jött, hanem azt is, hogy igazi nő: szexi, csábító, aki ugyanakkor szeret bájos és ártatlan is maradni.

Talán ezzel vette le lábáról Bradley Coopert, akivel két évig járt. Bár sokan nem adtak volna néhány hétnél több időt ennek a kapcsolatnak, ők hittek az összetartozás erejében és persze egymásban is – végül nem maradtak együtt, de a másikkal töltött időszakra remélhetőleg szép emlékként emlékeznek majd.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X