Főoldal > AKTUÁLIS > Eladó az autó, amivel hazavitték György herceget a kórházból

Eladó az autó, amivel hazavitték György herceget a kórházból

autócsaládGyörgy hercegjótékonyságKatalin hercegnéVilmos herceg
0

Írta:

Elárverezik Katalin hercegné és Vilmos herceg családi autóját.

150 ezer font. Legalább ennyit szeretnének kapni azért a Range Rover Vogue SE típusú autóért, amit Katalin hercegné és Vilmos herceg korábban használt – többek közt 2013-ban ezzel a kocsival vitték haza elsőszülöttjüket, György herceget a kórházból egynapos korában. A járgány eladásából származó bevétellel nem a hercegi pár kasszája gazdagodik, hanem az egészet jótékony célra ajánlják fel, a Sun Screen IT és a Stand Down jótékonysági szervezetek javára.

Cikkünk születésének pillanatáig csak 10 ajánlatot tettek a kocsira, a legmagasabb 66 ezer font volt. Szeptember 15-ig viszont még bőven emelkedhet ez az ár. Itt nézheted meg, hol tart most a licit: http://www.charitystars.com/product/prince-william-catherine-s-range-rover-vogue-se-en

Katalin hercegnéről a legtöbben nemcsak azt tudjuk, hogy rendszeresen jótékonykodik, és aranyból van a szíve, hanem azt is, hogy megjelenése, stílusérzéke mindig tökéletes, vékony alakján pedig minden jól áll. Milliók által irigyelt vonalait részben az egészséges étkezésnek köszönheti, másrészt pedig annak, hogy imád sportolni.

Kedvenc mozgásformái között megtalálhatjuk a futást, a kerékpározást, az evezést, a gyephokit, de a súlyzós gyakorlatokat és a teniszt is nagyon szereti. Márciusban pedig egy szintén kedves hobbijának, a síelésnek hódolt, ahová férjével most először a gyerekeiket is magukkal vitték.

Ami pedig az étrendjét illeti, első várandóssága után valószínűleg második terhessége során is lazított kicsit szigorú étrendjén, és a sok sovány hús meg saláta mellett kedvenc édességeivel, csokis keksszel és gumimacikkal is kényeztette magát, ha ezekhez volt kedve. Vékony alakját elnézve azonban több mint valószínű, hogy ismét szigorúbb önmagához, és gyakran ismét csak sovány húst eszik salátával.

Bár a mozgás szerelmese, a hercegné várandósan azért nem diktált olyan feszített tempót az edzéseket illetően. Súlyzós gyakorlatok és kimerítő kardiózás helyett kímélőbb mozgásformákra váltott, így például futás helyett nagyokat sétált kutyájával, Lupóval, miközben igyekezett befelé is figyelni, ami segítette lelki felkészülését az anyaságra.

Emellett állítólag felvett egy jógaoktatót, aki a kismamajóga alapjai mellett a meditáció világába is bevezette őt. A hercegné abban bízott, hogy terhessége végéig aktív kismama tud maradni, hiszen egyrészt nem akart ellustulni, másrészt talán nem is tudna sport nélkül élni.

Forrás: Hello


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X