Főoldal > AKTUÁLIS > Lady Gaga a szakítás után már ünnepel

Lady Gaga a szakítás után már ünnepel

énekesnőLady Gagaszakításszerelemsztár
0

Írta:

Már nem sokkal a szakítás után újra volt oka mosolyogni az énekesnőnek.

Július 19-én olvastuk, hogy Lady Gaga és Taylor Kinney szakított egymással: a pár öt évet töltött együtt egy párként, és több mint egy évet jegyespárként – Kinney tavaly Valentin napon jegyezte el a világhírű énekesnőt.

A nagy szerelem azonban úgy tűnik, véget ért, de az énekesnőnek már alig néhány nappal a szakítás után volt oka mosolyogni – méghozzá a keresztlánya, Sistilia miatt. A kicsi keresztelőjén már csupa mosoly volt, és Instagramra feltöltött fotója alapján is úgy tűnik, élvezte a keresztelő napját (még akkor is, ha mosolya mögött azért szomorúság bujkálhat).

Lady Gaga a szakítás után is sok támaszt kaphat családjától, barátaitól és rajongóitól. A múltban viszont bántották is – részben alakja és kinézete miatt kapott bőven negatív kritikát. Mások viszont inkább annak örülnek, hogy az énekesnő végre egészségesen néz ki. Mert bizony volt arra példa, hogy túlzásba vitte a fogyókúrázást.

Az is előfordult, hogy veszélyes dolgokkal tartotta meg vékonyságát – ennek eredményeként 2009-ben hatszor került kórházba, mert alig evett valamit. Nem is csoda, hogy a teste nem bírta a megterhelést, és folyamatosan vészjeleket küldött neki. Egyik koncertjén például elesett a kimerültségtől, egy következő fellépést pedig le is kellett mondania, mert rosszul lett a színfalak mögött.

Lady Gaga háta mögött arról is pletykálnak, hogy anno Monster Ball turnéjára bébiétel-diétával fogyott le. Később pedig étel helyett alkoholból próbált kalóriákhoz jutni, ami csökkenti ugyan az esetleges szorongást, és biztosít némi kalóriát a szervezet számára, viszont hosszú távon senkinek sem ajánlott, mivel a szükséges vitaminokhoz és ásványi anyagokhoz az italokból nem lehet hozzájutni.

Az énekesnő nem erősítette meg, de nem is cáfolta ezeket az információkat. Később viszont egy brit lap kérdésére úgy fogalmazott, hogy egészséges popsztár-diétán van. „Nem eszem kenyeret, csak zöldségeket, sovány húst és halat” – árulta el.

De a sztár koreográfusa, Laurie Ann Gibson szerint a híresség étrendje nem ennyire egyoldalú, sőt, gyakran eszik azért mást is, mint zöldségeket és sovány húsokat. Rendszerint tofut, pulykahúst, humuszt és kókusztejet fogyaszt. Emellett néha elrágcsál egy-két szelet pirítóst, olykor pedig néhány korty fehérborral is kedvez magának.

Lady Gaga 2013 februárjában csípőműtéten esett át, emiatt egy ideig hanyagolnia kellett a táncórákat, de azt elmondta, hogy egyik kedvenc mozgásformája, a jóga továbbra is része a mindennapjainak.

Mások arról suttognak, hogy orrplasztikának is alávetette magát, ugyanis nózija kisebbnek és vékonyabbnak tűnik, mint amilyen korábban volt. De a sztár ezt cáfolta, hozzátéve, hogy rajta – sok kollégájával és kolléganőjével ellentétben – minden természetes, és ő büszke is erre.

Fotó: People


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X