Főoldal > AKTUÁLIS > Sofia Vergara enélkül meztelen!

Sofia Vergara enélkül meztelen!

Modern családSofia Vergaraszínésznősztár
0

Írta:

Nemrég meglepő dolgot mondott a Modern család színésznője.

Sofia Vergara szebbnél szebb ruhák közül válogathat, legyen szó akár ünnepi, akár hétköznapi outfitről, de a Modern család 44 éves színésznője nemrég egy interjúban elárulta, hogy van valami, ami nélkül egyszerűen meztelennek érzi magát – ez pedig nem más, mint egy jó parfüm.

Egyébként ez a félmondat már jó volt arra, hogy mindenki figyelmét felkeltse, és senki se mulassza el, hogy épp parfümökről beszél. Egész pontosan harmadik saját illatáról, ami az egész nap viselhető Sofia és a romantikus Love után a Tempting nevet kapta, és – ahogy a neve is mutatja – egy szexi illat, szantálfával, pézsmával, jázminnal, a gyümölcsöskertek aromájával, és persze az érzéki vaníliával, ami a színésznő szerint a parfüm esszenciáját adja. De figyelt volna erre bárki is, ha Sofia nem dobja fel a meztelenséget? Na ugye.

Sofia Vergarának egyébként a kisujjában van az, hogyan bűvölhet el bárkit egy szempillantás alatt – vagy éppen egy szempillantással. Nem véletlenül lett modell, majd színésznő, illetve nem mellékesen a szexi Joe Manganiello felesége.

Csábító kisugárzása mellett vékony, de nőies alakjáért is sokan rajonganak (teltnek nem neveznénk, legfeljebb csak hollywoodi mércével mérve). Korábban ő maga is elmondta, nem tagadja, hogy sokat köszönhet szuper alakjának, de hozzátette: odafigyel a teste igényeire. Ha például tortát szeretne enni, azt sem tagadja meg magától, de mértéket tart a finomságokkal.

Rajongói nemcsak Sofia alakját csodálják folyton, hanem azt is, hogy szinte bárhol, bármikor fantasztikusan néz ki. Ennek a világsztár szerint az a titka, hogy az évek során kialakította a számára tökéletes ruhatárat. Ebben nem feltétlenül drága holmik szerepelnek, hanem az ő kedvencei, melyek közül minden jól áll neki.

Alakjáért pedig természetesen egészséges táplálkozással és rendszeres sporttal is tesz – elsősorban tánccal. „Imádok latin zenére táncolni: van egy tánctanárom, aki heti háromszor egy órát táncol velem” – nyilatkozta a színésznő egy külföldi magazinnak. Majd hozzátette: a mozgással nemcsak saját testének, hanem a show-nak is tartozik. „Hogy nézne ki a karakterem, Gloria lapos fenékkel?” – mondta.

A híresség diétájában fontos szerepet kap a mértékletesség és a tudatos tervezés: nem eszik vörös húst, desszertet viszont igen. „Amikor Miamiba költöztem, nem ízlett a hús. Így nem ettem vörös húst, és ennek már 16 éve. A desszertekkel viszont gondban vagyok. Úgy érzem, az étkezésnek nincs vége, míg nem ettem egy kis édességet” – árulta el.

Sofia elégedettségének és dögös kisugárzásának valószínűleg az az oka, hogy ma már elégedett a testével. 13 évesen még szívesen vállalkozott volna mellplasztikára, mert túl nagynak találta a melleit, de ma már nem vágyakozik a szike, sem pedig a botox után.

„Már nem szeretnék tovább öregedni. De ha összehasonlítok egy olyan nőt, akin látszik az idő múlása olyasvalakivel, aki őrülten harcol ez ellen, nekem az első tetszik jobban. Ezzel szemben imádom a kozmetikai termékeket. Ha azt mondanák nekem, hogy a cement eltünteti a szem alatti karikákat, én azt is kipróbálnám!” – nyilatkozta a humoráért is kedvelt színésznő.

Fotó: Eonline


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X