Főoldal > AKTUÁLIS > Emily Blunt így néz ki a szülés után

Emily Blunt így néz ki a szülés után

babaEmily Bluntszínésznősztárszülésterhesség
0

Írta:

A The Hollars premierjén fotózták le a kisgyerekes sztáranyukát.

A sztárok többségéhez hasonlóan Emily Bluntnak sem tartott túl sokáig leadni második várandóssága alatt felszedett pluszkilóit, és az eredményt – vagyis csinos alakját – meg is mutatta ország-világ előtt, amikor (cikkünk születése előtt néhány nappal) férjével részt vett a The Hollars New York-i premierjén.

Alakját elnézve tényleg nehezen tudjuk elhinni, hogy a fotók készítése előtt alig két hónappal született meg kislánya, aki a Violet nevet kapta. Az örömhírt egyébként július 4-én a közösségi médiában közölte a büszke apuka, John Krasinski, aki azt írta, hogy akkor már két hete örülhettek otthon, együtt második kislányuknak.

Emily korábban azt nyilatkozta, hogy első csemetéjük, Hazel érkezése előtt úgy érezte, nagyon el van kényeztetve, hiszen kismamjógára és speciális hipnózisra járt, na és persze rengeteg cuki ajándékot kapott, a második terhességét viszont szinte meg sem érezte. Hazel pedig tett arról, hogy formában maradjon, hiszen a kétéves kislány igazi örökmozgó.

Emily egyébként korábban mindig is fontosnak tartotta, hogy jó formában legyen, illetve, hogy alakja is megfeleljen az éppen aktuális színészi munkájának. A Sorsügynökség című moziban anno úgy vállalta Elise, a balerina szerepét, hogy azelőtt soha nem balettozott, de mindent megtett a tökéletes balerina külsőért.

„Táncolni tudok ugyan, de azelőtt soha nem volt a lábamon balettcipő. Szóval az, hogy megkaptam a szerepet, tulajdonképpen még könnyű volt. A felkészülés viszont már nehezebb feladatnak bizonyult, kemény edzések vártak rám” – mondta egy interjúban.

Emily-nek 6 hete volt felkészülni Elise szerepére, és nem is vesztegette az értékes időt: hetente hatszor járt személyi edzőjéhez New York City-be, ahol kétórás boot camp edzéseket végeztek. A gyakorlatok közt megtalálható volt többek közt a kardió és a rezisztencia edzés is.

„Kimerítő volt. Az edzéseken megtapasztaltam, mennyire kitartó is vagyok. A cél persze nem az volt, hogy kikészüljek, hanem az, hogy mielőbb olyan legyen a testem, mint egy táncosnőé” – nyilatkozta.

Ha nem készül filmszerepre, a hírességnek akkor is fontos a rendszeres mozgás. Majdnem minden nap sportol valamit, többnyire edzőterembe jár – legalább heti 3-4 alkalommal –, ahová általában férje kíséri el. „John csodálatos ember, és a legjobb edzőpartner, akit csak ismerek” – mondta korábban.

A színésznő egyébként a jóga és a Pilates nagy rajongója, de személyi edzőjével, AJ Johnsonnal régebben is mindent kipróbált, a túrázástól a kardión és az erősítő gyakorlatokon át az intervallum edzésig.

Amellett, hogy a sportot az élete részének tekinti, Emily az egészséges táplálkozást is természetesnek veszi. „Sok zöldség és gyümölcs kerül az asztalunkra, és persze rengeteg szénsavmentes ásványvizet iszom, anélkül el sem indulok otthonról” – árulta el.

Majd hozzátette, hogy nemcsak az evést és a finom ételeket szereti nagyon, hanem a tévés főzőshow-kat is. Ha szombatonként otthon van, legszívesebben egész nap a Food Networkot nézi, ahonnan gyakran merít inspirációt is.

„Az pedig szerintem butaság, hogy olykor ne férne bele egy kis tészta vagy más szénhidrát, szerintem csak a mértékletességre kell ügyelni. Amikor legutóbb Párizsban voltam, nem tudtam kihagyni a sajtokat és a kenyeret, de úgy érzem, jól tettem” – mesélte egy interjúban a sztár, aki most, várandósan valószínűleg megint egy kicsit többet kedvez magának.

Fotó: Eonline / Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X