Főoldal > AKTUÁLIS > Jennifer Lopez és Marc Anthony újra együtt?

Jennifer Lopez és Marc Anthony újra együtt?

énekesnőJ. LoJennifer LopezkapcsolatMark Anthonyszerelemszínésznősztár
0

Írta:

Az énekesnő elég sejtelmesen nyilatkozott…

Felmelegítve csak a káposzta jó, tartja a mondás. De könnyen lehet, hogy Jennifer Lopez nem ért egyet ezzel – miután szakított jó pár évvel fiatalabb kedvesével, Casper Smarttal, sokan nemcsak hogy újra hírbe hozták Marc Anthony-val, hanem maga a popdíva is elég sejtelmesen nyilatkozott ex-férjével való kapcsolatáról.

A 47 éves színész-énekesnő gyakorlatilag azt erősítette meg, hogy exével sokat beszélgetnek és remekül megvannak – ennek főleg nyolcéves ikreik, Max és Emme örülnek. „Amikor azt látják, hogy együtt vagyunk, együtt énekelünk, és tudják a történetünket, az egyfajta nosztalgiát hoz az életünkbe. A gyerekek tudják, hogy az apukájukkal törődünk egymással, és még mindig nagyon szeretjük egymást. Az ikrek szeretik látni, hogy a dolgok jól állnak köztünk” – mondta a világsztár.

Hogy ez pontosan mit jelent, azt talán csak ők tudják, de egy biztos: sok rajongó szeretné, ha ők ketten ismét egymásra találnának. Egyesek szerint ez már meg is történt, mások szerint viszont ez ki van zárva, hiszen J. Lo-nak most Casper Smartból kell kigyógyulnia, egyszer s mindenkorra.

Azonban olyanok is vannak, akik szerint új, közös projektre készül a sztárpár (ezt Jen is megerősítette az egyik fellépésükön), ehhez pedig jó reklám a romantikus szál behúzása… hát, nem tudjuk, de az tény, hogy ők ketten mindig is jól megvoltak, és gyerekeik miatt tényleg – bármilyen közhelyesen hangzik is – mindig ott lesz köztük egy kapocs. Egy jó erős kapocs.

Ha pedig, tegyük fel, vissza akarná hódítani Marc Anthony-t (vagy bárki mást csavarna az ujjai köré), akkor szinte biztosan gyerekjáték lenne számára, hiszen 47 évesen is remekül néz ki. Persze ezt a szuper formát J. Lo sem csak a géneknek köszönheti: nemrég a sztár személyi edzője, Tracy Anderson elárulta a sajtónak, hogy a sztár bizony nagyon is megdolgozik a vonalaiért.

„Nagyon ’tisztán’ étkezik – mondta Tracy az egyik népszerű külföldi magazinnak, majd hozzátette – ezt is kell tennie, hiszen a testének megfelelő mennyiségű vitaminra és tápanyagra van szüksége ahhoz, hogy bírja a Jennifer által diktált iramot. Bio ételeket eszik, és az egész diétája nagyon átgondolt – minőségi proteinnel és sok-sok tápláló falattal.”

Jennifer mindent frissen fogyaszt, tehát ami tartósított, finomított vagy előre csomagolt, az nála szóba sem jöhet. Egy kivétel van, a protein por, mert minden nap egy protein shake-et engedélyez magának” – mondta a sztáredző.

Az American Idol zsűritagjaként is tevékenykedő énekesnő korábban azt is hangsúlyozta, hogy semmi jóból nem marad ki, hiszen a hizlalóbb kedvenceit sem száműzte étrendjéből, csak mértéket tart, emellett az ünnepeken rendszerint mindent megkóstol a gyerekeivel. Ha valamiből túl sokat evett, legfeljebb lemozogja később.

J. Lo szerint kiegyensúlyozottságának az az egyik titka, hogy mindig rendesen megreggelizik, ami egész délelőttre elegendő energiát ad neki, másrészt pedig nem ijed meg a kemény edzésektől. A kétgyerekes sztáranyuka 2014-ben azt is elárulta a sajtónak, hogy étrendjén is változtatott: egy kis időre vegán lett. „Volt 4-5 pluszkiló rajtam, amitől sehogy sem tudtam megszabadulni, ezért úgy döntöttem, valami egész másba kezdek” – magyarázta.

„A vegán étrend mindig szimpatikus volt számomra, ezért döntöttem úgy, hogy kipróbálom. 5 hétig nem ettem húst, tejtermékeket, és ezt gluténmentes táplálkozással egészítettem ki” – árulta el az énekesnő. Majd hozzátette, elég küzdelmes volt ez a néhány hetes diéta, de végül is megérte, mert teljesítette célját: leadta a vágyott 4-5 kilót.

„Jobban érzem magam, ha formában vagyok, és tudom, hogy mindent megteszek saját magamért. Ha azt szeretnénk, hogy mások szeressenek minket, először magunkkal kell megfelelően törődnünk” – vélekedett Jennifer Lopez.

3+1 titkos frissítő és kényeztető tipp J. Lo-tól

„Nekem is azok a dolgok jöttek be, ami bárkinek beválna: aludj nyolc órát, igyál 2-3 liternyi szénsavmentes ásványvizet minden nap, emellett ne igyál alkoholt és ne dohányozz” – mondta egy korábbi interjúban. Majd hozzátette, hogy ami a felfrissülést illeti, neki a masszázs jön be – ez azonnal ellazítja, jobb kedvre deríti, és energikusabbá varázsolja őt.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X