Főoldal > AKTUÁLIS > Jennifer Lopez cicikidobósat játszik

Jennifer Lopez cicikidobósat játszik

dekoltázsénekesnőJ. LoJennifer Lopeznekmellruhaszínésznősztár
0

Írta:

Egy nap alatt kétszer is sikerült a megszokottnál is szexibb szettet választania.

Jennifer Lopeznek mozgalmasak a napjai, de még így is van ideje és kedve olyan ruhákat választani, amik játékosak, szexisek és ennél fogva elég figyelemfelkeltőek is: nemrég egy nap leforgása alatt sikerült kétszer is olyan ruhát felvennie, amiben a fotósok (na meg a férfirajongók) kedvence volt.

Először egy fehér, mellrésznél több helyen is kivágott miniruhában mutatta meg nőies alakját az NBC rendezvényén, majd egy vibrálóan élénk sárga ruhában és hozzá illő kabátban vonta magára – illetve jelentőségteljes dekoltázsának köszönhetően leginkább a melleire – a figyelmet.

A híresség egyébként mellbedobás nélkül is simán meghódíthatna bárkit, hiszen 46 évesen is elképesztően jól néz ki. Elmondása szerint az a titka, hogy mindig rendesen megreggelizik, ami egész délelőttre elegendő energiát ad neki, másrészt pedig nem ijed meg a kemény edzésektől.

A kétgyerekes sztáranyuka 2014-ben azt is elárulta a sajtónak, hogy az étrendjén is változtatott: vegán lett, de csak egy rövid időre. „Volt 4-5 pluszkiló rajtam, amitől sehogy sem tudtam megszabadulni, ezért úgy döntöttem, valami egész másba kezdek, mint amiket eddig próbáltam” – magyarázta.

„A vegán étrend mindig szimpatikus volt számomra, ezért döntöttem úgy, hogy kipróbálom. 5 hétig nem ettem húst, tejtermékeket, és ezt gluténmentes táplálkozással egészítettem ki” – árulta el az énekesnő. Majd hozzátette, elég küzdelmes volt ez a néhány hetes diéta, de végül is megérte, mert teljesítette célját: leadta a vágyott 4-5 kilót.

„Jobban érzem magam, ha formában vagyok, és tudom, hogy mindent megteszek saját magamért. Ha azt szeretnénk, hogy mások szeressenek minket, először magunkkal kell megfelelően törődnünk” – vélekedett.

J. Lo a hétköznapokon is sokat tesz egészsége megőrzéséért. „Igyekszem 8 órát aludni, 2-3 liternyi szénsavmentes ásványvizet elszürcsölni, valamint nem iszom alkoholt és nem dohányzom” – mondta egy korábbi interjúban. Majd hozzátette: nincsenek extra igényei, de szeret például masszázzsal felfrissülni, ami a narancsbőr ellen is hatékony „csodaszer” lehet.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X