Főoldal > AKTUÁLIS > Légy te is boldog! – Budapesti Boldogság Hét 2016

Légy te is boldog! – Budapesti Boldogság Hét 2016

boldogságcoachingprogram
0

Írta:

Bizonyára sokan hallottak már a magyar származású pszichológusról, a pozitív pszihológia egyik legkiemelkedőbb kutatójáról és maga a tudomány egyik alapítójáról Csíkszentmihályi Mihályról. Csíkszentmihályi Mihály a flow-élmény tanulmányozásával és annak tudományos leírásával vált ismertté mind idehaza mind az egész világon.

Az ő munkássága ihlette Paul Pahilt az indiai gyökerekkel rendelkező magyarországon élő pszichológust is aki a Budapesti Boldogság Hét megálmodója és szervezője. A rendezvény fő mottóját is ez ihlette: “Mindenkinek joga van a boldogsághoz”.

A Budapesti Boldogság Hét, az első év nagy sikere után, múlt évben már másodszor került megrendezésre szeptember 13-19-ke között Budapesten. A rendezvény célja, hogy segítsen az embereknek abban, hogy boldogabbak és kiegyensúlyozottabbak legyenek mind a munkájukban mind pedig a magánéletükben. A több mint 40 teljesen ingyenesen látogatható esemény úgy lett összeállítva, hogy mindenki megtalálja a hozzá leginkább illő olyan aktivitást, melynek révén közelebb kerülhet életének kiteljesedéséhez. Tematikában az egyes események az alábbi 5 alapelv köré épülnek, melyek segítenek az embereknek az ún. kivirulásban.

  • légy aktív
  • légy nyitott és közvetlen
  • mindig tanulj valami újat
  • találd meg életed egyetemes célját
  • törődj a testeddel

A sokszínű programok között lesznek előadások, kerekasztal beszélgetések, sport programok, meditáció, jóga és még sok más. A rendezvény legfőbb célja az, hogy segítsen abban, hogy jobban meg tudjuk élni életünk örömteli pillanatait és hogy megtanuljuk, hogy boldogságunk másokkal való megosztásával hogyan hozhatunk létre egy felfelé ívelő spirált.

Idén a Budapesti Boldogság Hét szeptember 11-17-ke között kerül majd megrendezésre. Az eseményről további részleteket az esemény hivatalos honlapján lehet megtalálni, illetve itt lehet a programokra regisztrálni.

http://www.bphappinessweek.com/

 


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X