Főoldal > AKTUÁLIS > Blake Lively megharagudott Ryan Reynoldsra

Blake Lively megharagudott Ryan Reynoldsra

Blake LivelyházasságRyan Reynoldsszínészszínésznősztárveszekedés
0

Írta:

Így békítette ki a Pletykafészek sztárját a férje

Blake Lively és Ryan Reynolds korábban megbeszélték, hogy nem hozzák nyilvánosságra második gyermekük nemét, sem a nevét – csak annyit tudunk biztosan, hogy a pici valamikor októberben született. Ennek ellenére a sztárapuka Conan O’Brien műsorában (és korábban a Twitteren is) kikotyogta, hogy második gyermekük is kislány.

Ez Blake-nek nem nagyon lehetett ínyére, és alighanem Ryan is azonnal érezte, hogy ezt bizony nem így kellett volna. Ezért hát a tettek mezejére lépett, és kibékítette a nejét, méghozzá szó szerint a legédesebb módon.

„Nemcsak az általam imádott @levain_bakery cookies sütivel tért haza ma este, hanem ő sütötte meg nekem személyesen, és hozott egy nekem egy bögre jeges tejet is” – írta a Pletykafészek sztárja az Instagramon. És bár nem tette hozzá, hogy egy kicsit sem neheztel az urára, szerintünk ez anélkül is egyértelmű (és a helyében mi sem tudnánk haragudni).

Azt nem tudjuk, második gyermekének születése után is olyan gyorsan újra topformába lendül-e Blake, mint az első baba után, de sokak szerint a 2015 márciusára bemutatott gyors fogyásában nagy szerepe lehetett annak, hogy igazi örökmozgó. A színésznő számos sportot szeret, és amellett, hogy új mozgásformákat is szívesen kipróbál, bevált edzésprogramját sem adja fel semmi pénzért.

Heti 4 alkalommal jár konditerembe, ahol 90 perces edzéseken vesz részt személyi edzője irányításával. Általában has- és hátizom-erősítést, valamint az egész testet átmozgató gyakorlatokat végeznek. Ez önmagában is elég hatékony, de olykor be kell keményíteni: a megszokott edzéseket a színésznő egy-egy film előtt speciális edzőtervre cseréli.

A Zöld lámpás című mozi forgatása előtt például guggolásokkal, kitörésekkel, fekvőtámaszokkal erősített, amit kardió gyakorlatok követtek. Blake a hétköznapokon is szívesen használja a futópadot, mert úgy érzi, ez is hozzájárul jó erőnléte és fittsége megőrzéséhez.

A rendszeres edzésekhez átgondolt étrend is társul a színésznőnél, ennek értelmében reggelire általában zabkását fogyaszt, egy maréknyi fekete áfonyával. Délben csirkét és salátát eszik balzsamecetes öntettel, vacsorára pedig halat és zöldségeket.

A desszerteket sem utasítja vissza, de mértéket tart, legfeljebb csak egy-egy falat édességet vagy fagyit eszik. Nehéz nemet mondania – főleg várandóssága idején érezte ezt –, de mivel nagyon céltudatos, szinte mindig sikerül megállnia egy-két falat finomságnál.

Szomját általában szénsavmentes ásványvízzel oltja, de ha kedve és ideje engedi, friss zöldség- és gyümölcsleveket is facsar magának. Ezek nemcsak vitamindúsak, hanem finomak, frissítőek, és nagyon egészségesek is, ezért váltak még évekkel ezelőtt Blake nagy kedvenceivé.

Szex az első randi után?
Úgy tűnik, a sztárpár tagjai közül tényleg Ryan Reynolds a szószátyár: nemrég elárulta egy külföldi magazinnak adott interjúban, hogy az első randi után lefeküdt Blake-kel, és ezután biztos volt abban, hogy vele akarja leélni az egész életét. Na meg abban, hogy a hallmarkos romantikus moziknak azért mégis csak lehet valami igazságtartalmuk…

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X