Főoldal > AKTUÁLIS > Blake Lively bikiniben mutatta meg terhespocakját

Blake Lively bikiniben mutatta meg terhespocakját

bikiniBlake LivelygyerekházasságpocakRyan Reynoldsszerelemterhesség
0

Írta:

A Pletykafészek színésznőjének szépen növekszik a pocakja.

Míg a Cannes-i Filmfesztiválon melltartó nélkül viselt vörös overalljában még csak felsejlett a pocakja, most már szépen látszik Blake Lively-n, hogy kisbabát vár. A Pletykafészek 28 éves színésznője nemrég bikiniben mutatta meg barátai és a közelben lévő lesifotósok előtt is a pocakját, amikor Taylor Swifttel és új pasijával, Tom Hiddlestone-nal rendeztek egy hatalmas baráti „csobbanós bulit” Taylor Rhode Island-i házánál.

A július 4-ét felszabadult fürdőzéssel ünneplő társaságból nem hiányzott Blake férje, Ryan Reynolds sem, aki végig várandós kedvese mellett pancsolt – és valószínűleg azt sem bánja, ha most rajtunk kívül nem sok lap említi meg a nevét a cikkekben, hiszen mindenki (így az újságírók többsége is) szépséges feleségének babapocakjára figyel.

Blake tényleg nagyon szép kismama, és a képek is arról árulkodnak, hogy ezt a várandósságát is nagyon élvezi. Hogy majd a fogyással mennyire siet a szülés után, azt nem tudjuk, de az tény, hogy első kisbabája után rekordközeli gyorsasággal nyerte vissza az alakját: tavaly márciusban, két hónappal a szülés után szinte ugyanolyan csinosan fotózták le, mint amilyen a baba előtt volt.

Fogyásában valószínűleg nagy szerepe lehet annak, hogy Blake igazi örökmozgó: számos sportot szeret, és amellett, hogy új mozgásformákat is szívesen kipróbál, bevált edzésprogramját sem adja fel semmi pénzért.

Heti 4 alkalommal jár konditerembe, ahol 90 perces edzéseken vesz részt személyi edzője irányításával. Általában has- és hátizom-erősítést, valamint az egész testet átmozgató gyakorlatokat végeznek. Ez önmagában is elég hatékony, de olykor be kell keményíteni: a megszokott edzéseket a színésznő egy-egy film előtt speciális edzőtervre cseréli.

A Zöld lámpás című mozi forgatása előtt például guggolásokkal, kitörésekkel, fekvőtámaszokkal erősített, amit kardió gyakorlatok követtek. Blake a hétköznapokon is szívesen használja a futópadot, mert úgy érzi, ez is hozzájárul jó erőnléte és fittsége megőrzéséhez.

A rendszeres edzésekhez átgondolt étrend is társul a színésznőnél, ennek értelmében reggelire általában zabkását fogyaszt, egy maréknyi fekete áfonyával. Délben csirkét és salátát eszik balzsamecetes öntettel, vacsorára pedig halat és zöldségeket.

A desszerteket sem utasítja vissza, de mértéket tart, legfeljebb csak egy-egy falat édességet vagy fagyit eszik. Nehéz nemet mondania – főleg várandóssága idején érezte ezt –, de mivel nagyon céltudatos, szinte mindig sikerül megállnia egy-két falat finomságnál.

Szomját általában szénsavmentes ásványvízzel oltja, de ha kedve és ideje engedi, friss zöldség- és gyümölcsleveket is facsar magának. Ezek nemcsak vitamindúsak, hanem finomak, frissítőek, és nagyon egészségesek is, ezért váltak még évekkel ezelőtt Blake nagy kedvenceivé.

Most, második kisbabáját várva szerintünk egy kicsit engedékenyebb magához, és ha mondjuk édességekhez támad kedve, azokból is engedélyez magának egy kicsit – és nem feltétlenül áll meg egy-egy falatkánál… de ez szerintünk épp így van rendjén.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X