Főoldal > AKTUÁLIS > Nem viselt melltartót a terhes Blake Lively

Nem viselt melltartót a terhes Blake Lively

Blake LivelymelltartóRyan Reynoldsszínésznősztárterhesség
0

Írta:

Minden tekintet rá szegeződött, ami nem is csoda…

A Cannes-i Filmfesztiválon minden évben nyüzsögnek a sztárok, szinte nem is lehet kiemelni egy valakit, akire mindenki odafigyel és emlékszik. Idén azonban Blake Lively lehet ez a színésznő, méghozzá elegáns és kissé merész vörös overalljának köszönhetően. A Pletykafészek 28 éves sztárja ugyanis egyrészt nem vett melltartót a mélyen dekoltált szerelés alá, másrészt pedig ebben már felsejlett a második gyermekét váró híresség apró babapocakja.

Első kisbabája után rekord gyorsasággal nyerte vissza az alakját: tavaly márciusban, két hónappal a szülés után szinte ugyanolyan csinosan fotózták le, mint amilyen a baba előtt volt. Fogyásában valószínűleg nagy szerepe lehet annak, hogy Blake igazi örökmozgó: számos sportot szeret, és amellett, hogy új mozgásformákat is szívesen kipróbál, bevált edzésprogramját sem adja fel semmi pénzért.

Heti 4 alkalommal jár konditerembe, ahol 90 perces edzéseken vesz részt személyi edzője irányításával. Általában has- és hátizom-erősítést, valamint az egész testet átmozgató gyakorlatokat végeznek. Ez önmagában is elég hatékony, de olykor be kell keményíteni: a megszokott edzéseket a színésznő egy-egy film előtt speciális edzőtervre cseréli.

A Zöld lámpás című mozi forgatása előtt például guggolásokkal, kitörésekkel, fekvőtámaszokkal erősített, amit kardió gyakorlatok követtek. Blake a hétköznapokon is szívesen használja a futópadot, mert úgy érzi, ez is hozzájárul jó erőnléte és fittsége megőrzéséhez.

A rendszeres edzésekhez átgondolt étrend is társul a színésznőnél, ennek értelmében reggelire általában zabkását fogyaszt, egy maréknyi fekete áfonyával. Délben csirkét és salátát eszik balzsamecetes öntettel, vacsorára pedig halat és zöldségeket.

A desszerteket sem utasítja vissza, de mértéket tart, legfeljebb csak egy-egy falat édességet vagy fagyit eszik. Nehéz nemet mondania – főleg várandóssága idején érezte ezt –, de mivel nagyon céltudatos, szinte mindig sikerül megállnia egy-két falat finomságnál.

Szomját általában szénsavmentes ásványvízzel oltja, de ha kedve és ideje engedi, friss zöldség- és gyümölcsleveket is facsar magának. Ezek nemcsak vitamindúsak, hanem finomak, frissítőek, és nagyon egészségesek is, ezért váltak még évekkel ezelőtt Blake nagy kedvenceivé.

Most, második kisbabáját várva szerintünk egy kicsit engedékenyebb magához, és ha mondjuk édességekhez támad kedve, azokból is engedélyez magának egy kicsit – és nem feltétlenül áll meg egy-egy falatkánál… de ez szerintünk épp így van rendjén.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X