Főoldal > AKTUÁLIS > Blake Lively kiállt az anyukák testéért

Blake Lively kiállt az anyukák testéért

alakanyaságbabaBlake Livelyfogyásszülésterhességtest
0

Írta:

A szuperszexi színésznő, bár ő maga hihetetlenül gyorsan leadta a szülés utáni súlyfeleslegét, kiállt a kismamák mellett.

Blake Lively-t mindig is nagyon bírtuk, mert mi a klasszikus szépségű, régi hollywoodi glamourt visszavarázsoló színésznők táborába soroljuk őt – és persze egy kicsit irigyeljük, mert 2012 óta Ryan Reynolds felesége.

Nemrég egy interjú során a 28 éves szépség azt találta mondani, hogy a nőknek nem kellene sietniük a várandósság után a kilók leadásával. „A nők teste a szülés után csodálatos. Nem kell azonnal Victoria’s Secret bemutatóra késznek lenned, hiszen a leghihetetlenebb csodát teljesítetted, amit az élet csak adhat” – mondta. De azt talán már elfelejtette, hogy ő a szülés után szinte azonnal felléphetett volna akár a Victoria’s Secret bármelyik bemutatóján is, olyan gyorsan leadta a kilókat, ráadásul sokan azt mondják, hogy a melleit is megcsináltatta.

Emlékeztek? 2015 márciusában, alig két hónappal kislánya születése után Blake-t szinte ugyanolyan csinosan fotózták le, mint amilyen a baba előtt volt, ezért talán semmiféle extra felkészülés nem is kellett neki A zátony című filmre, amiben szinte végig bikiniben szerepelt.

Hangsúlyozni szeretnénk, nem azzal van bajunk, hogy ő két hónap alatt bombaformában volt (azért egy kicsit irigyeljük a szerencsés génjeit, mert nekünk ez biztosan nem sikerülne), de úgy tűnt, hogy az interjú során ő maga sem hitte el, amit mondott.

Szavai hitelesebben hangzottak volna egy olyan híres nő szájából, mint mondjuk Reese Witherspoon, akit láttunk pluszkilókkal, még jó pár hónappal a szülés után is. Róla elhisszük, hogy nem sietett a fogyással, és nem az volt a célja, hogy két hónapon belül úgy nézzen ki, mintha sosem szült volna.

De visszatérve Blake-re: egyesek szerint az ő gyors fogyásában nagy szerepe lehetett annak, hogy igazi örökmozgó: számos sportot szeret, és amellett, hogy új mozgásformákat is szívesen kipróbál, bevált edzésprogramját sem adja fel semmi pénzért.

Heti 4 alkalommal jár konditerembe, ahol 90 perces edzéseken vesz részt személyi edzője irányításával. Általában has- és hátizom-erősítést, valamint az egész testet átmozgató gyakorlatokat végeznek. Ez önmagában is elég hatékony, de olykor be kell keményíteni: a megszokott edzéseket a színésznő egy-egy film előtt speciális edzőtervre cseréli.

A Zöld lámpás című mozi forgatása előtt például guggolásokkal, kitörésekkel, fekvőtámaszokkal erősített, amit kardió gyakorlatok követtek. Blake a hétköznapokon is szívesen használja a futópadot, mert úgy érzi, ez is hozzájárul jó erőnléte és fittsége megőrzéséhez.

A rendszeres edzésekhez átgondolt étrend is társul a színésznőnél, ennek értelmében reggelire általában zabkását fogyaszt, egy maréknyi fekete áfonyával. Délben csirkét és salátát eszik balzsamecetes öntettel, vacsorára pedig halat és zöldségeket.

A desszerteket sem utasítja vissza, de mértéket tart, legfeljebb csak egy-egy falat édességet vagy fagyit eszik. Nehéz nemet mondania – főleg várandóssága idején érezte ezt –, de mivel nagyon céltudatos, szinte mindig sikerül megállnia egy-két falat finomságnál.

Szomját általában szénsavmentes ásványvízzel oltja, de ha kedve és ideje engedi, friss zöldség- és gyümölcsleveket is facsar magának. Ezek nemcsak vitamindúsak, hanem finomak, frissítőek, és nagyon egészségesek is, ezért váltak még évekkel ezelőtt Blake nagy kedvenceivé.

Most, második kisbabáját várva szerintünk egy kicsit engedékenyebb magához, és ha mondjuk édességekhez támad kedve, azokból is engedélyez magának egy kicsit – és nem feltétlenül áll meg egy-egy falatkánál… de ez szerintünk épp így van rendjén.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X