Főoldal > AKTUÁLIS > Kate Hudson és Brad Pitt tényleg összejöttek?

Kate Hudson és Brad Pitt tényleg összejöttek?

angelina jolieBrad Pittkapcsolatkate hudsonszerelemszínésznőválás
0

Írta:

Egyesek szerint Kate lehet Brad szívének „rejtélyes hölgye”.

Miután kiderült, hogy Angelina Jolie és Brad Pitt elválnak, több sztárhölgy neve is felmerült, mint lehetséges harmadik fél – legutóbb éppen Kate Hudsont emlegették egyesek, mint Brad szívének lehetséges rejtélyes hölgyét. Egy magát bennfentesnek mondó ismerős az egyik külföldi lapnak azt állította, hogy Kate és Brad egész biztosan összejöttek, a DailyMail viszont másokra hivatkozva ezt cáfolja.

Emellett azt a testőrt idézik, aki anno Brad Pittel és Jennifer Anistonnal, majd a Brangelina párossal is dolgozott: Kris Herzog elmondta, jól ismeri Bradet és Kate Hudsont is, és nem lenne meglepve, ha ők ketten tényleg összejöttek volna. „Kate csodálatos nő, Brad pedig igazán szerencsés lehetne, ha őt tudhatná maga mellett” – állítja a testőr.

Azt tehát egyelőre nem tudjuk biztosan, mi az igazság, de egy dologban nem kételkedünk: Kate Hudson bárkit meghódíthat, akit csak akar, mert gyönyörű és szuper formában van. Persze megdolgozik azért, hogy alakja tökéletes lehessen: korábban elárulta, hogy rendszeres edzéseit 20 perces gyakorlatsorral egészítette ki, kimondottan azért, hogy az év elején megrendezett Golden Globe gálára még jobb formába lendülhessen.

„Ha csak 20 perced van, az alatt is le lehet bonyolítani egy-egy edzést. Nekem az vált be, hogy háromszor 3 percet ugrókötelezek. Ez egyszerűnek tűnik, de eléggé intenzív kardió edzés, utána általában csodálkozom, mennyire leizzadok” – nyilatkozta. Ezt az Allure magazinnak is elmondta, ahol melltartó nélkül pózolt egy szexi alsónemű-szettben.

A sztár egyébként szinte mindig mozgásban van, és a hét 6 napján alaposan megizzasztja magát egy kis, vagy inkább sok mozgással. Vékony, nőiesen izmos végtagjait kedvenc mozgásformái váltogatásával edzette tökéletesre – leggyakrabban Pilatesre jár, amit olykor túrázással, máskor jógával vagy bringázással egészít ki.

Kate edzésprogramjának legfontosabb alapeleme, hogy mindig olyasmit sportol, amihez épp kedve van. Így az edzés rutin helyett változatos lesz, új kihívásokat tartogat számára, és az izmait is hatékonyabban erősítheti, mintha mindig ugyanazokat a gyakorlatokat végezné.

És bár a pletykák szerint második gyermeke születése után elég szigorú volt magához, hogy néhány hónap alatt leadhassa a terhessége alatt felszedett kilók nagy részét, Kate elmondása szerint inkább az átgondolt, egészséges táplálkozás és a mértékletesség híve.

Ennek jegyében két-három óránként falatozik valami könnyűt és egészségeset, például egy finom salátát grillezett csirkemellel, egy maréknyi mandulát vagy néhány szem gyümölcsöt. Emellett napi 2-3 liternyi szénsavmentes ásványvizet iszik, amibe rendszerint citromlét is csöpögtet, hogy még inkább fokozza a zsírégetést.

Ha mégis felszaladna rá pár kiló, akkor visszafogja a szénhidrátok fogyasztását, így nemet mond például a kenyérre, a tésztafélékre, de még a csokira is. Ilyen aktív életmód mellett viszont csak nagyon ritkán kényszerül ilyesmire, így olykor még kedvenc olasz tésztáiból is engedélyezhet magának egy-egy tányérnyit.

Kate alakja mellett természetességére is büszke. Elmondása szerint ha nem muszáj, nem visel sminket, kedvenc frissítő szépségtrükkjét pedig mamájától, Goldie Hawntól leste el. „Ha karikásak a szemeid, hajolj egy jéggel teli tál fölé. A hatást szinte azonnal érezni fogod” – osztotta meg szépségtippjét egy korábbi interjúban Kate Hudson.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X