Főoldal > AKTUÁLIS > A tél legforróbb ajánlata – Aquaworld Resort Budapest Hotel és Élményfürdő (X)

A tél legforróbb ajánlata – Aquaworld Resort Budapest Hotel és Élményfürdő (X)

wellness
0

Írta:

Megoszlanak a vélemények, hogy télen melyik típusú program járul hozzá leginkább a tökéletes feltöltődéshez. Én például a termálvíz sejtig ható melegségére és a kényeztető wellness kezelésekre esküszöm, a férjem viszont forralt bort vagy meleg teát kortyolgatva szívesen fedezi fel a téli díszbe öltözött nagyvárosokat, a gyerekek meg persze melegebb éghajlat felé vennék az irányt, ahol igazi nyarat idéző kalandokban lehet részük és a medencéből szinte ki sem kell mászniuk.

Az ideális megoldás az lenne, ha egyszer egy wellness hétvégére, másszor egy városlátogatásra, aztán egy trópusi nyaralásra utazna el a család. De ezt sajnos sem a szabadnapok száma, sem az anyagi keretünk nem teszi lehetővé.

Szerencsére van egy jó hírem, létezik egy hely, ahol mindenki megtalálhatja a neki megfelelő programot! A főváros határában fekvő Aquaworld Resort Budapest Hotel és Élményfürdőben elég csak reggel eldöntenünk, hogy aznap mihez lenne kedvünk, mert itt egyszerre valamennyi kedvtelésünknek hódolhatunk. Időnk lesz bőven mindenre, ugyanis a téli csomag részeként, 2 vagy 3 éjszaka foglalása esetén ajándékba kapunk plusz egy éjszakát. A gyerekek legnagyobb örömére kezdhetünk rögtön egy hatalmas vízikalanddal a szállodához tartozó fedett Élményfürdőben, ahol a hatalmas kupola alatt több ezer négyzetméter vízfelület, és állandó „napsütés” vár minket. A szálloda ingyenes buszjáratával egészen Pest szívébe, a Hősök terére utazhatunk, ahol szintén a téli csomag részeként 15 % kedvezménnyel, akár a Széchenyi Fürdőt is kipróbálhatjuk, vagy könnyűszerrel felfedezhetjük az egész várost. Másnap, amíg a kicsi a szálloda Bongo Kids Club szárazföldi játszóházában, szakképzett felügyelet mellett hódítja meg újra és újra a mászólabirintust, a nagy pedig az apjával méri össze a fallabda tudását….nos addig én csendességbe burkolózva lebegek az Oriental Spa mandala medencéjének selymes termálvízében, miután minden megfeszült porcikámat egy profi masszőrre, arcomon lévő, naponta mélyülő barázdáimat pedig egy törődő kozmetikusra bíztam, hogy mindezek után végre úgy térjek haza, hogy a kolléganőim azzal fogadjanak: Hú de kipihent vagy!:)

 

Aquaworld Resort Budapest Hotel és Élményfürdő

 

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X