Főoldal > AKTUÁLIS > 5 dolog, amit tegyél meg magadért nőnap alkalmából

5 dolog, amit tegyél meg magadért nőnap alkalmából

boldogságlazításnőnappihenésstresszszeretet
0

Írta:

Minden nap egy rohanás: reggel sietve főzzük a kávénkat, miközben betömünk a szánkba egy zabfalatot, hogy utána fussunk munkába, majd az egész napos őrült tempó után hazamenjünk és fáradtan beledőljünk az ágyba. Nőnap alkalmából itt az ideje, hogy végre egy kicsit magunkra is koncentráljunk: a Springfield tippjeivel végre tökéletesen kikapcsolódhatunk.

1. Smoothies!

Március elején a legnagyobb ellenségünk a tavaszi fáradtság, ami ellen könnyen tudunk tenni az egészséges étkezéssel. A mindennapos rohanásban azonban sajnos sokszor nem marad időnk egy kiadós reggelire. Nőnapon ne csaljuk el: lepjük meg magunkat egy finom smoothieval! Akár mi is elkészíthetjük: válogassuk össze a kedvenc gyümölcseinket és dobjuk fel egy kis kókusztejjel. Így biztosak lehetünk abban, hogy tökéletesen fogjuk indítani a napot.

2. Virágozzunk ki!

Nem csoda, hogy nincs tavaszi hangulatunk, ha az egyetlen növény a lakásunkban egy száraz mikulásvirág. Ki mondta azt, hogy saját magunkat nem lephetjük meg egy-egy csokor virággal? Nőnap alkalmából itt az ideje, hogy vásároljunk egy-egy különleges darabot, és díszítsük ki vele az otthonunkat. Haladó szint: készítsünk virágkoszorút az ajtónkra, így nőnapi vendégeinket is új, tavaszias hangulatban fogadhatjuk!

3. Újuljunk meg!

Nincs szükség teljes átalakuláshoz ahhoz, hogy megújuljunk a saját testünkben. A sok ülőmunkának köszönhetően estére már gyakran elgémberedik a hátunk, ami akár komolyabb következményekkel is járhat. Ha máskor nincs is rá időnk, nőnapon törődjünk egy kicsit a testünk épségével is: egy masszázs nem csak ellazít, de utána újult erővel tudjuk folytatni a napunkat is.

4. Lepjük meg magunkat!

Itt az ideje, hogy kicsit szórakozzunk: menjünk be a kedvenc boltjainkba, próbálgassunk és lepjük meg magunkat egy-két darabbal. A Springfield boltjaiban idén tavasszal a laza-eleganciáról elhíresült tengerész trend hódít: biztosan megtaláljuk a kedvenc tengerészkék vagy piros, csíkos ruhánkat és felsőnket. Ha pedig a kiegészítők szerelmesei vagyunk, a mintás övtáskát imádni fogjuk.

5. Inspirálódjunk!

Mikor tettük utoljára félre a laptopot és a teendőket, engedtük el mások kéréseit és foglalkoztunk csak magunkkal? Kapcsoljuk ki a telefont és élvezzük a pillanatot: vegyük elő a kedvenc filmünket és éljük át újra az imádott jeleneteinket. Ha igazán csajos, inspiráló filmre vágyunk, javasoljuk a Joyt vagy a Mona Lisa mosolyát: nem csak pihentető lesz egy estét popcornnal és a kedvenc üdítőnket végigizgulni, elfelejtve a napi stresszt, de utána sokkal pozitívabban fogunk saját magunkra is tekinteni.

Forrás: Noguchi


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X