Főoldal > AKTUÁLIS > Újra összejön Katy Perry és Orlando Bloom?

Újra összejön Katy Perry és Orlando Bloom?

énekesnőKaty PerryOrlando Bloompárszakításszerelemszínész
0

Írta:

Egyik barátjuk elég sejtelmesen nyilatkozott… 

Sokakat meglepetésként ért, hogy Katy Perry és Orlando Bloom szakított egymással, de a pár egy barátja szerint ez még korántsem a dolog végét jelenti – a névtelenül nyilatkozó bennfentes szerint nagyon is elképzelhető, hogy az énekesnő és a színész újra felmelegíti majd a kapcsolatát.

Ők ketten úgy 10 hónapja jöttek össze, de az elmúlt 3 hónapban már nem voltak egy hullámhosszon, ezért szakítottak. Na és persze egyesek szerint ehhez köze lehet annak, hogy Katy még mindig nem lépett túl exén, John Mayeren (ami szerintünk oltári nagy butaság lenne a részéről).

De egy, a párhoz közeli forrás szerint nincs kizárva, hogy egy kis idő múlva újra összejönnek – mármint Katy és Orlando. Ez részben annak is lehet majd köszönhető, hogy a gyönyörű énekesnő szoros kapcsolatot alakított ki a színész kisfiával, Flynnel, és nem szeretné, ha ez megszakadna a kapcsolat lezárása miatt.

Sokak szerint Katy és Orlando igazi álompár (volt), sőt, nem lepődtünk volna meg, ha eljegyzésre is sor kerül köztük – ezzel kapcsolatban néhány hónapja mi is megírtuk, hogy Orlando talán már a gyűrűket nézegeti, Katy pedig a menyasszonyi ruhákat… de úgy tűnik, jelenleg mindketten inkább karrierjükre koncentrálnak – az énekesnő új albumára, a színész pedig a UNICEF-fel folytatott munkájára.

Katy persze a külsejét sem hanyagolhatja el. Manapság már egészséges életmóddal szeretne karcsú maradni, de nem volt ez mindig így: korábban olyan szélsőségekre is hajlandó volt, hogy – diétázási céllal – hetekig csak babon éljen, amit persze nem is bírt túl sokáig betartani.

Napjainkban – több színész- és énekesnőhöz hasonlóan – ő is Harley Pasternak 5 faktoros diétáját követi, ami sokkal inkább egy felelősségteljes étrend elsajátítása, mint a szó szoros értelmében vett diéta. Napi öt étkezés során viszi be szervezetébe a rostokat és ballasztanyagokat, fehérjéket, kevés zsírt és szénhidrátot, valamint sok szénsavmentes vizet.

Ehhez az étrendhez heti öt, alkalmanként 25 perces edzés is társul. Bemelegítésként 5 perc kardió edzés, majd 5 perc felsőtest-, és ugyanennyi ideig tartó alsótest-erősítés következik. Ezután 5 perc fenék- és hasizom-erősítés, és zárásként ismét 5 perc kardió jön.

Mivel Katy nem szereti az edzőtermeket, sem a kondigépeken végzett gyakorlatok monotonitását, futópad és ellipszistréner helyett általában ugrókötelezik. „Imádom a ritmusát. Mindig felpörgeti az edzést, és persze engem is” – árulta el.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X