Főoldal > AKTUÁLIS > Katy Perry fura öltözékben mutatkozott

Katy Perry fura öltözékben mutatkozott

énekesnőKaty Perrysztár
0

Írta:

A híres énekesnő talán jelmezbálba készült?!

Katy Perry stílusát szerintünk senkinek sem kell bemutatni, így hát nem is szoktunk meglepődni azon, ha a híresség egy-egy rendezvényre túl színes kreációkba bújik, amihez erős sminket és/vagy különleges frizurát visel.

Nemrég viszont a The Creators Party Presented By Spotify nevezetű bulira mégis sikerült annyira túlzásba esnie, ami mellett már nem tudunk elmenni szó nélkül: Katy hajfonatával, kihívó és túl cicomás ruhájával és erős sminkjével szerintünk olyan hatást keltett, mintha jelmezbálba ment volna, méghozzá madame-nak öltözve.

Azt viszont szeretnénk kiemelni, hogy a sminkkel és a frizurával külön-külön semmi bajunk nem lett volna, sőt, ha egy egyszínű, nagyon egyszerű koktélruhával viseli, talán együtt is elment volna. Ez az összeállítás viszont sok(k) volt.

Külföldi oldalak kommentelői még nálunk is keményebben fogalmaztak Katy-vel kapcsolatban. Egyesek nem álltak meg ott, hogy a szettjét bírálják, hanem egyenesen az alakjára tettek megjegyzéseket: a Daily Mail egyik olvasója szerint nem ártana, ha odafigyelne magára egy kicsit jobban, mert mire észbe kap, olyan husi lesz, mint Adele. Ezt mi túlzásnak érezzük, hiszen Katy nőiesen vékony, másrészt pedig az illető kommentelő talán nem látta, milyen jól néz ki Adele mostanában… már egyáltalán nem olyan husi, mint régen!

Katy egyébként manapság már egészséges életmóddal szeretne karcsú maradni, de nem volt ez mindig így: korábban olyan szélsőségekre is hajlandó volt, hogy – diétázási céllal – hetekig csak babon éljen, amit persze nem is bírt túl sokáig betartani.

Napjainkban – több színész- és énekesnőhöz hasonlóan – ő is Harley Pasternak 5 faktoros diétáját követi, ami sokkal inkább egy felelősségteljes étrend elsajátítása, mint a szó szoros értelmében vett diéta. Napi öt étkezés során viszi be szervezetébe a rostokat és ballasztanyagokat, fehérjéket, kevés zsírt és szénhidrátot, valamint sok szénsavmentes vizet.

Ehhez az étrendhez heti öt, alkalmanként 25 perces edzés is társul. Bemelegítésként 5 perc kardió edzés, majd 5 perc felsőtest-, és ugyanennyi ideig tartó alsótest-erősítés következik. Ezután 5 perc fenék- és hasizom-erősítés, és zárásként ismét 5 perc kardió jön.

Mivel Katy nem szereti az edzőtermeket, sem a kondigépeken végzett gyakorlatok monotonitását, futópad és ellipszistréner helyett általában ugrókötelezik. „Imádom a ritmusát. Mindig felpörgeti az edzést, és persze engem is” – árulta el.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X