Főoldal > AKTUÁLIS > Katy Perry után Madonna is pucérkodott

Katy Perry után Madonna is pucérkodott

Katy Perrymadonnameztelenszavazássztárvetkőzés
0

Írta:

Ezért dobták le ruháikat a híres énekesnők.

Miután Katy Perry pucérkodással zárta a szeptembert, hogy így – elég sajátos módon – biztassa szavazásra november 8-án az Egyesült Államok népét (főleg a fiatalokat), Madonna sem bírta tovább magán tartani a textilt: a múlt hónapot ő is meztelenkedéssel zárta.

„Pucéran szavazok Katy Perry-vel! Szavazzatok Hillary-re, ő a legjobb nekünk” – írta az 58 esztendős sztár az Instagramra posztolt fotója mellé, ami már egyébként nem látható. De szerintünk feleannyian sem olvasták el üzenetét, mint ahányan megnézték meztelen fotóját – amin egyébként semmi illetlen nem látszott, ugyanis csak a popdíva dekoltázsának felső részét mutatta a kép, melleit már nem.

Kétségtelen, hogy a rajongóknak így is tetszett: a felvétel alig 45 perc alatt 12000 lájkot kapott. Az énekesnő ezt részben annak köszönheti, hogy hatvan felé közeledve (!) is ad magára (persze neki ezt akár a munkaköri leírásába is bele lehetne fogalmazni, már ha lenne neki olyan).

Minden nap sportol valamit, kedvencei a jóga, a Pilates, az aerobik, a zumba és a tánc. Ezek mellett az utóbbi években a futást is megszerette, és jó idő esetén Los Angeles-ben, vagy akár tengerparti vakációi során is a homokban kocog. Ezzel nemcsak érdekesebbé teszi ezt a sportot, hanem akár 1.6-szor annyi kalóriát éget, mintha sima terepen futna.

Étrendjében ragaszkodik az egészséges élelmiszerekhez, friss zöldségekhez és gyümölcsökhöz, illetve kedvenc italához, a kókuszvízhez. Reggelire legszívesebben eperlekváros pirítóst fogyaszt, de az epret frissen szedve is nagyon szereti.

Ami pedig a fent említett kókuszvizet illeti, ez valóban igazi „csodaszer”. Nemcsak hidratálja és revitalizálja a szervezetet, hanem még a fogyást is segíti, sportolás után pedig fokozottan ajánlott. Nem véletlen, hogy Madonna mellett számos szexi világsztár is rendszeresen issza, például Jessica Simpson, Gwyneth Paltrow, Courtney Cox, Rihanna és Kate Bosworth.

Egyesek szerint, ha mégis felszalad rá néhány kiló, a vérfarkas diétát veti be. Ez azon alapul, hogy a Hold hatása ugyanolyan a szervezetünkben lévő vízre, mint a tengerek, óceánok vizére. A 2-6 napig tartó diétát újholdkor vagy teliholdkor kell elkezdeni, és 24 órán át csak gyümölcs- és zöldségleveket, illetve vizet fogyaszthatunk. Növekvő Holdkor még gyakorolnunk kell némi önmegtartóztatást, de fogyó Holdnál már bátran válogathatunk kedvenceink közül, és ilyenkor az edzőteremben sem kell annyira belehúznunk.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X