Főoldal > AKTUÁLIS > Katy Perry-t még idén eljegyezheti Orlando Bloom

Katy Perry-t még idén eljegyezheti Orlando Bloom

eljegyzésénekesnőházasságKaty PerryOrlando Bloomszerelemsztár
0

Írta:

Miranda Kerr eljegyzése után Orlando Bloom is felteheti a nagy kérdést szerelmének!

Nemrég mi is megírtuk, hogy a híres modell, Miranda Kerr kezét megkérte dúsgazdag vőlegénye, a Snapchat-guru Evan Spiegel. Az eljegyzés után többek közt a szépség exe, Orlando Bloom is gratulált a párnak, hozzátéve, hogy egyébként ő is szeretne megházasodni a jövőben.

Akkor még semmi konkrétum nem hangzott el, ám most Orlando egyik közeli ismerőse kikotyogta a médiának, hogy a színész nagyon is készül a lánykérésre: négy hónapon belül, vagyis még idén gyűrűt húzhat barátnője, Katy Perry ujjára!

„Házasságról és gyerekekről beszélgetnek, és boldogabbak, mint valaha – mondta a névtelenül nyilatkozó bennfentes, majd hozzátette – Katy mindig arról álmodozott, hogy feleség és anyuka lesz, de nem találta meg ehhez az ideális társat. Mostanáig.”

A forrás kizártnak tartja, hogy a lánykérés azért történne, mert Miranda Kerrt nemrég eljegyezte a barátja, hiszen Orlando egyrészt senkivel sem akar versenyezni, másrészt pedig már olyan régóta odáig van Katy-ért, hogy alig várja az eljegyzést. A forrás szerint egyébként az is kizárt, hogy a pár az esküvő előtt vállalna babát, így elképzelhetőnek tartjuk, hogy a lánykérést – már amennyiben tényleg megtörténik idén – egy elég gyors esküvő követheti.

Katy tehát a pletykák szerint hamarosan már próbálgathatja a menyasszonyi ruhákat – van, aki már azt is tudni véli, hogy elegáns dizájnerruhát választ majd, mások pedig abban biztosak, hogy inkább kicsit szexi, csupa csipke darab lesz. Szerintünk egy dolog biztos: az énekesnőnek többféle menyasszonyi ruha is jól állna, mert nagyon jó formában van.

Manapság már egészséges életmóddal szeretne karcsú maradni, de nem volt ez mindig így: korábban olyan szélsőségekre is hajlandó volt, hogy – diétázási céllal – hetekig csak babon éljen, amit persze nem is bírt túl sokáig betartani.

Napjainkban – több színész- és énekesnőhöz hasonlóan – ő is Harley Pasternak 5 faktoros diétáját követi, ami sokkal inkább egy felelősségteljes étrend elsajátítása, mint a szó szoros értelmében vett diéta. Napi öt étkezés során viszi be szervezetébe a rostokat és ballasztanyagokat, fehérjéket, kevés zsírt és szénhidrátot, valamint sok szénsavmentes vizet.

Ehhez az étrendhez heti öt, alkalmanként 25 perces edzés is társul. Bemelegítésként 5 perc kardió edzés, majd 5 perc felsőtest-, és ugyanennyi ideig tartó alsótest-erősítés következik. Ezután 5 perc fenék- és hasizom-erősítés, és zárásként ismét 5 perc kardió jön.

Mivel Katy nem szereti az edzőtermeket, sem a kondigépeken végzett gyakorlatok monotonitását, futópad és ellipszistréner helyett általában ugrókötelezik. „Imádom a ritmusát. Mindig felpörgeti az edzést, és persze engem is” – árulta el.

Fotó: Eonline


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X