Főoldal > AKTUÁLIS > Madonna volt a legcikibb a gálán

Madonna volt a legcikibb a gálán

alakénekesnőgálamadonnaöltözéksztártest
0

Írta:

Te mit gondolsz a világsztár legújabb „katonás” húzásáról?

Bár a MET gála már jó pár nappal ezelőtt volt, Madonna és az ő ott viselt szettje még a mai napig borzolja a kommentelők idegeit. Sokak szerint ugyanis az amerikai énekesnő volt a legkínosabb jelenség a rendezvényen – részben, mert egy terepmintás Moschino estélyiben érkezett, részben pedig, mert még meg is húzta a nála lévő kulacsot a vörös szőnyegen.

Ha ezt öniróniának szánta korábbi állítólagos alkoholproblémái után, akkor szerintünk sem volt vicces. Azt viszont elérte, hogy világszerte újra a média figyelmének középpontjába került, legalábbis egy kis időre.

Egyeseknek (sőt, inkább a többségnek) tehát nagyon nem jött be a szettje, mások viszont arra hívják fel a figyelmet, hogy azért a világsztár 58 évesen is elég jól néz ki. Remek formában van, ez nem vitás – de nem is lehet más a helyzet egy olyan nő esetében, akinek évek óta ilyen fontos az egészséges életmód és a rendszeres sport.

Minden nap sportol valamit, kedvencei a jóga, a Pilates, az aerobik, a zumba és a tánc. Ezek mellett az utóbbi években a futást is megszerette, és jó idő esetén Los Angeles-ben, vagy akár tengerparti vakációi során is a homokban kocog. Ezzel nemcsak érdekesebbé teszi ezt a sportot, hanem akár 1.6-szor annyi kalóriát éget, mintha sima terepen futna.

NEW YORK, NY - MAY 01:  Madonna attends the "Rei Kawakubo/Comme des Garcons: Art Of The In-Between" Costume Institute Gala at Metropolitan Museum of Art on May 1, 2017 in New York City.  (Photo by Theo Wargo/Getty Images For US Weekly)

Étrendjében ragaszkodik az egészséges élelmiszerekhez, friss zöldségekhez és gyümölcsökhöz, illetve kedvenc italához, a kókuszvízhez. Reggelire legszívesebben eperlekváros pirítóst fogyaszt, de az epret frissen szedve is nagyon szereti.

Ami pedig a fent említett kókuszvizet illeti, ez valóban igazi „csodaszer”. Nemcsak hidratálja és revitalizálja a szervezetet, hanem még a fogyást is segíti, sportolás után pedig fokozottan ajánlott. Nem véletlen, hogy Madonna mellett számos szexi világsztár is rendszeresen issza, például Jessica Simpson, Gwyneth Paltrow, Courtney Cox, Rihanna és Kate Bosworth.

Madonna „csodadiétája”

Egyesek szerint, ha mégis felszalad rá néhány kiló, a vérfarkas diétát veti be. Ez azon alapul, hogy a Hold hatása ugyanolyan a szervezetünkben lévő vízre, mint a tengerek, óceánok vizére. A 2-6 napig tartó diétát újholdkor vagy teliholdkor kell elkezdeni, és 24 órán át csak gyümölcs- és zöldségleveket, illetve vizet fogyaszthatunk. Növekvő Holdkor még gyakorolnunk kell némi önmegtartóztatást, de fogyó Holdnál már bátran válogathatunk kedvenceink közül, és ilyenkor az edzőteremben sem kell annyira belehúznunk.

Fotó: Glamour


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X