Főoldal > AKTUÁLIS > Madonna sosem volt még ennyire ciki

Madonna sosem volt még ennyire ciki

énekesnőmadonnasztár
0

Írta:

A múltkori pucérkodás után most obszcén ígéretet tett.

Mint azt nemrég mi is megírtuk, Katy Perry sajátos – értsd: meztelen – kampányolását utánozta Madonna is, aki szintén egy pucér fotóval kérte követőit az Instagramon, hogy szavazzanak Hillary Clintonra a közelgő amerikai elnökválasztáson.

Az 58 éves popsztár viszont talán úgy gondolta, ezzel nem ért el annyi potenciális szavazót, mint akart (a képet egyébként később törölte is), ezért potenciál helyett inkább a potenciát vette célba: Amy Schumer estje előtti stand upolásában nyilvánosan megígérte, mindenkit orális kényeztetésben részesít, aki Hillary Clintonra szavaz.

Ha ez még nem lenne elég ciki, a világsztár részletezte is, hogyan csinálja: „jó vagyok benne. Szemkontaktust létesítek, nem sietem el, és a végén le is nyelem” – mondta, hatalmas izgalmat váltva ki ezzel a teremben. Persze szerintünk nem teljesen olyan értelemben, mint amilyenben szerette volna…

Sokak szerint ennél jobban már nem is alázhatta volna meg magát, mások szerint viszont szinte biztos, hogy lesz még ennél lejjebb. A rajongók közül egyre kevesebben látnák őt szívesen az ágyukban, de ez a viselkedésének köszönhető, nem pedig annak, hogy egyébként ő is öregszik, mivel a hatvan felé haladva is nagyon jól tartja magát.

A sztár minden nap sportol valamit, kedvencei a jóga, a Pilates, az aerobik, a zumba és a tánc. Ezek mellett az utóbbi években a futást is megszerette, és jó idő esetén Los Angeles-ben, vagy akár tengerparti vakációi során is a homokban kocog. Ezzel nemcsak érdekesebbé teszi ezt a sportot, hanem akár 1.6-szor annyi kalóriát éget, mintha sima terepen futna.

Étrendjében ragaszkodik az egészséges élelmiszerekhez, friss zöldségekhez és gyümölcsökhöz, illetve kedvenc italához, a kókuszvízhez. Reggelire legszívesebben eperlekváros pirítóst fogyaszt, de az epret frissen szedve is nagyon szereti.

Ami pedig a fent említett kókuszvizet illeti, ez valóban igazi „csodaszer”. Nemcsak hidratálja és revitalizálja a szervezetet, hanem még a fogyást is segíti, sportolás után pedig fokozottan ajánlott. Nem véletlen, hogy Madonna mellett számos szexi világsztár is rendszeresen issza, például Jessica Simpson, Gwyneth Paltrow, Courtney Cox, Rihanna és Kate Bosworth.

Egyesek szerint, ha mégis felszalad rá néhány kiló, a vérfarkas diétát veti be. Ez azon alapul, hogy a Hold hatása ugyanolyan a szervezetünkben lévő vízre, mint a tengerek, óceánok vizére. A 2-6 napig tartó diétát újholdkor vagy teliholdkor kell elkezdeni, és 24 órán át csak gyümölcs- és zöldségleveket, illetve vizet fogyaszthatunk. Növekvő Holdkor még gyakorolnunk kell némi önmegtartóztatást, de fogyó Holdnál már bátran válogathatunk kedvenceink közül, és ilyenkor az edzőteremben sem kell annyira belehúznunk.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X