Főoldal > AKTUÁLIS > Madonna részegen állt színpadra?

Madonna részegen állt színpadra?

diétaénekesnőkoncertmadonnasztár
0

Írta:

Rajongói szerint nagyon ciki volt, amit művelt.

Még januárban írtak arról külföldi lapok, hogy Madonna részegen állhatott színpadra Louisville-ben, Rebel Heart turnéjának egyik koncerthelyszínén. Az 57 éves világsztár összevissza beszélt, a helyi akcentust próbálta utánozni, és viccelődni is akart, de a viselkedésével csak egyre inkább nevetségessé tette magát.

Egy rajongója szerint biztosan részeg volt, egy másik fanja pedig azt mondta, hogy bár nagyon szereti az énekesnőt, most mélységesen csalódott benne, mert úgy viselkedett, mint egy ribi (és ezt kicsit sem jó értelemben mondta róla). A kedélyek még most sem csitulnak az említett show kapcsán, sőt, egyesek odáig mentek el, hogy kijelentették: az ötvenes évei vége felé járó hírességnek ideje lenne a visszavonulásán gondolkodnia…

Madonna gondolatai viszont nem ekörül forognak, annál is inkább, mert ő még nagyon is fittnek és fiatalnak érzi magát. Egészségére az utóbbi években különösen ügyelt – sokak számára ezért is érthetetlen, miért állhatott ittasan színpadra. Talán ez is csak egyfajta lázadás a részéről, vagy egy idősödő énekesnő próbálkozása, hogy mindenki csak rá figyeljen? Nem tudjuk, de az tény, hogy ez alig hihető az elmúlt években látott egészséges és fitt Madonnáról.

Mert azt mi is megírtuk már többször, hogy a kiegyensúlyozott étrend betartása mellett a mozgás is rendkívül fontos számára. Madonna minden nap sportol valamit, kedvencei a jóga, a Pilates, az aerobik, a zumba és a tánc. Ezek mellett az utóbbi években a futást is megszerette, és jó idő esetén Los Angeles-ben, vagy akár tengerparti vakációi során is a homokban kocog. Ezzel nemcsak érdekesebbé teszi ezt a sportot, hanem akár 1.6-szor annyi kalóriát éget, mintha sima terepen futna.

Étrendjében ragaszkodik az egészséges élelmiszerekhez, friss zöldségekhez és gyümölcsökhöz, illetve kedvenc italához, a kókuszvízhez. Reggelire legszívesebben eperlekváros pirítóst fogyaszt, de az epret frissen szedve is nagyon szereti.

Ami pedig a fent említett kókuszvizet illeti, ez valóban igazi „csodaszer”. Nemcsak hidratálja és revitalizálja a szervezetet, hanem még a fogyást is segíti, sportolás után pedig fokozottan ajánlott. Nem véletlen, hogy Madonna mellett számos szexi világsztár is rendszeresen issza, például Jessica Simpson, Gwyneth Paltrow, Courtney Cox, Rihanna és Kate Boswort

Madonna diétája

Ha mégis felszalad rá néhány kiló, a vérfarkas diétát veti be. Ez azon alapul, hogy a Hold hatása ugyanolyan a szervezetünkben lévő vízre, mint a tengerek, óceánok vizére. A 2-6 napig tartó diétát újholdkor vagy teliholdkor kell elkezdeni, és 24 órán át csak gyümölcs- és zöldségleveket, illetve vizet fogyaszthatunk. Növekvő Holdkor még gyakorolnunk kell némi önmegtartóztatást, de fogyó Holdnál már bátran válogathatunk kedvenceink közül, és ilyenkor az edzőteremben sem kell annyira belehúznunk.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X