Főoldal > AKTUÁLIS > Beyoncé megmutatta az ikreket

Beyoncé megmutatta az ikreket

babaBeyoncécsaládénekesnőgyerekikrekJay-Zsztárterhesség
0

Írta:

Instagramon mutatta meg őket a világnak, és nevüket is megerősítette.

Beyoncé néhány napja árulta el először a világnak, hogy immár egyhónapos gyermekeit tényleg Ruminak és Sir Carternek hívják, és most mutatta meg először a kicsiket. A díva Instagramon osztott meg egy közös képet az ikrekkel, akik tündériek.

A felvétel teljesen tudatosan azt a virágos fotót idézi, ami annak idején tudatta a világgal, hogy úton vannak. És a két kép sikere is hasonló: az előbbit 11.1 millióan szivecskézték Instagramon (akkor ez volt ennek a közösségi oldalnak a legtöbbet kedvelt fotója – a szerk.), a mostani felvételt pedig már majdnem 10 millióan.

Szerintünk a két képben az is közös, hogy túl sok természetesség nincs bennük. De a rajongóknak biztos nem is ez számít – talán elég Beyoncét meg a piciket látni ahhoz, hogy máris dupla koppoljanak. Na és persze a virágok…

Ehhez kapcsolódó érdekesség, hogy a néhány napja megosztott fotón Beyoncé egy olyan virágmintás kabátka-szerűséget visel, ami a spanyol Palomo Spain divatház idei tavaszi-nyári kollekciójában szerepel, és eredetileg persze nem így nézett ki – katalógusukban egy férfi modell (!) mutatta be. Beyoncénak viszont annyira megtetszett, hogy ruhává alakíttatta, de aztán várandós lett, és a divatháznál azt gondolták: oké, ennyi volt, sosem fogja viselni. Ez viszont, mint látjuk, végül másképp alakult.

A fotón egyébként az is látszik, hogy az énekesnő már meg is szabadult a várandóssága alatt felszedett kilóktól, vagy legalábbis azok nagy részétől. Ebben nagy szerepet játszhatott, hogy aktív kismama volt, mert hogy igazi örökmozgó. De a terhessége alatt szerintünk azért jobban figyelt a teste igényeire – nem erőltette meg magát, és minden bizonnyal kíméletesebb mozgásformákra váltott.

A babavárás előtt is odafigyelt az egészségére, sokat sportolt – intenzív kardióedzéseken izzadt, súlyzózott vagy más, személyi trénere által javasolt gyakorlatokat végzett a konditeremben -, és olykor új étkezési szokásokat, étrendeket is kipróbált. Azt mondja, diétázni nem szokott, mert a fogyókúrák sikerében már nem hisz, inkább a táplálkozásán változtat.

Így 2013-ban a vegán étrend követője lett férjével, Jay-Z-vel. A dolog úgy indult, hogy karácsonyig nem esznek állati eredetű táplálékot, de a dolog annyira bejött nekik, hogy 2014 első hónapjaiban is a sztárpár húsmentes mindennapjairól cikkeztek a lapok.

Ha kitartanak elhatározásuk mellett, könnyen lehet, hogy évekre vegánok akarnak majd maradni. Jay-Z is írt erről egy korábbi blogbejegyzésében. „A pszichológusok azt mondják, 21 nap kell ahhoz, hogy legyőzd egy régi szokásod, vagy kialakíts egy újat. A 22. napon már nyert ügyed van.”

„Egy nagyon jó barátom vegán, és ő bátorított, hogy próbáljam ki egy ideig a csak növényi alapú reggelit. Nekem bevált, sokkal jobban érzem így magam. És egyszerűen helyes lépésnek tűnik, hogy így étkezzem” – folytatta.

Fotó: Instagram, Eonline


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X