Főoldal > AKTUÁLIS > Strandok Éjszakája a megújult Palatinus strandon (X)

Strandok Éjszakája a megújult Palatinus strandon (X)

fürdő
0

Írta:

A budapesti fürdők közül idén az immár egész évben nyitva tartó Palatinus strand csatlakozott az országos rendezvényhez.

A strandon egész nap változatos, szórakoztató és különleges programok várják a nagyokat és kicsiket egyaránt. Utóbbiak részt vehetnek a Club Aloha törpös programjain. Az elszántabb élményvadászok benevezhetnek a vízipisztolycsatára, ahol kiderül, ki a legelszántabb „harcos”. A zenés szórakoztatásról többek között a Kispárna mesezenekar gondoskodik. „A fürdők réme” című könyvből megismert BerGer Szimat detektívjátékra csábítja azokat, akik szellemi kihívásra is vágynak.

Ezen a napon elkészül a Palatinus graffiti fala, amelynek megszületését folyamatosan nyomon követhetik az érdeklődők, de a program nem ér itt véget. Sőt! Bárki alkothat, festhet és elmondhatja, kinek mit jelent a Pala.

Ha valaki másfajta tevékenységre vágyik, felfrissülhet a Gilda Max vidám aquafitness óráján, amit azok is élvezhetnek, akik nem tudnak úszni vagy valamilyen okból nehezebben mozognak. Az aquafitness a legtöbb izomcsoportot egyszerre és alaposan átmozgatja, egyszerre biztosít erőt és rugalmasságot – mindenképp érdemes tehát kipróbálni!

Az extrém sportok szerelmesei két alkalommal is megcsodálhatják az Amazinx Team látványos és akrobatikus parkour bemutatóját. A show alatt Magyarország legelismertebb parkouros atlétái elképesztő produkciót adnak elő, amelyben rengeteg szaltó, tűzugrás és számtalan látványos mutatvány bűvöli el a közönséget. Figyelem! Az előadás interaktív!

Az estet a Budapest Voices koncertje pörgeti fel a hullámmedencénél. A koncertlátogatóknak a strandolás mellett igazi zenei csemegét jelenthet az esemény, mivel az együttes 12 énekese és az ütőhangszerese csúcskategóriás hangrendszeren szólal majd meg.

További információ:

www.palatinusstrand.hu

Fotók forrása: Budapest Gyógyfürdői Zrt.

A Budapest Voices együttesről készült fotó forrása: Máté Balázs


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X