Főoldal > AKTUÁLIS > Dandár, a legkedvezőbb árú budapesti fürdő (X)

Dandár, a legkedvezőbb árú budapesti fürdő (X)

fürdő
0

Írta:

A budapestiek kivételesen szerencsés helyzetben vannak, hiszen a fővárosban kilenc termálfürdőben élvezhetjük a gyógyvíz jótékony hatását. A IX. kerületi Dandár fürdő talán a legkevésbé ismert e fürdők közül, pedig bel- és kültéri medencékkel, szaunákkal, családias hangulattal és nem utolsósorban igen kedvezményes árakkal várja vendégeit.


A Dandár fürdő ma már saját kúttal rendelkezik, melyből nagyon jó minőségű gyógyvíz tör a felszínre, mely kiválóan alkalmas az ízületek degeneratív betegségeinek kezelésére, valamint idült és félheveny ízületi gyulladások, porckorongsérv és idegzsábák gyógyítására. 2014-ben nagyszabású átalakításokat hajtottak végre a fürdőben, melyek a szolgáltatások körének bővítését eredményezték. A zárt udvarban két különböző hőfokú (36 és 38 fokos), élményelemekkel ellátott, termálvizes medence került kialakításra, amelyek a hűvösebb, őszi napokon is garantáltan feledhetetlen perceket szereznek a fürdővendégeknek gőzölgő vizükkel. A pince szint pedig wellness részleggé alakult át, ahol igényesen kialakított szauna, gőzkamra, merülő medence és pihenő helyiségek találhatók.


Az OEP által támogatott gyógykezelések közül igénybe vehető a gyógyvizes gyógymedence fürdő, a gyógyvizes kádfürdő, a víz alatti vízsugármasszázs, a szénsavas kádfürdő és az orvosi gyógymasszázs. Ezeket a kezeléseket szakorvosi beutalóval vehetik igénybe a vendégek.

A Dandár fürdőben a normál belépő ára is pénztárcakímélő, hiszen ez a legkedvezőbb árú budapesti fürdő, de számos kedvezmény is igénybe vehető. A délutáni belépő mellett kedvezőbb áron vásárolhatnak belépőt a nyugdíjasok és a diákok, akik a belépő árának közel 30%-át megspórolhatják, ha az iskola vagy egy átbulizott éjszaka után ebben a fürdőben ejtőznek. Azok pedig, akik kevesebb időt tudnak a fürdőben tölteni, 2 órás termál vagy 2 órás kombinált jegyet is válthatnak.

További információ: www.dandarfurdo.hu


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X