Főoldal > AKTUÁLIS > Shakira többé nem szőke!

Shakira többé nem szőke!

énekesnőfrizurahajhajszínShakirasztár
0

Írta:

Képzeld el Shakirát nem szőkén. Nem megy? Akkor megmutatjuk új frizuráját!

Az Instagram egy érdekes hely. Mi is itt láttuk, hogy Shakira új hajszínre váltott: ikonikus szőke fürtjei helyett most éppen vörös. Meglepődtél? Hát, mi is. A színésznő egy forgatásról küldött puszit a rajongóinak, ekkor mutatta meg új hajszínét, egy másik képen pedig hozzátette: vörösnek lenni sokkal jobb buli.

Hát, azt nem tudjuk, pontosan mire gondolt, de tény, hogy előadóművészként a külsejére mindig oda kell figyelnie. Ezt néha szerintünk egy kicsit túl komolyan is veszi, sőt, el is túlozza. Első fia, Milan születése után például annyira gyorsan vissza akarta nyerni a vonalait, hogy elég meggondolatlan dolgot tett. A gyors fogyás érdekében napokon át csak folyékony táplálékot fogyasztott, és utána is olyan keveset evett, hogy a kisbabáját sem tudta szoptatni.

Talán mondanunk sem kell, hogy ezt a módszert senkinek sem ajánljuk, akármilyen gyors és látványos eredménnyel kecsegtet, hiszen nemcsak az anyuka egészségére lehet veszélyes, hanem a normális anyagcserét is felboríthatja.

Shakira szigorú diétája mellett valószínűleg rengeteg tánccal és hastánccal karcsúsodott, ugyanis ezek a mozgásformák a legnagyobb kedvencei, nem mellesleg rengeteg kalóriát égethet el velük. A tánccal például, a mozgás intenzitásától függően akár 400 kalóriát is leadhatunk óránként. Reméljük, a második kisfia születése után már nem a gyors eredményeket, hanem az egészségét helyezte előtérbe.

Ami pedig a táplálkozást illeti, terhességei alatt is figyelt magára: sok friss zöldséget, gyümölcsöt, salátát, sovány húst fogyasztott, viszont a halféléket – bármennyire szereti is ezeket – mellőzte. A mozgást nem hagyta abba, de csak annyit sportolt, amennyi még jól esett neki nagy pocakkal, és semmit sem erőltetett.

Az énekesnő korábban azt nyilatkozta, hogy nagycsaládra vágyik: ha csak rajta múlna, egy egész focicsapatot nevelgetne sztárfocista kedvesével, Gerard Piquével. „Szeretném, ha nyolc-kilenc gyerekünk lehetne, egy egész focicsapat” – árulta el, majd hozzátette, hogy mióta első gyermekük, Milan világra jött, egész másképp tekint a dolgokra, és a fontossági sorrend is megváltozott az életében.

„Ha szülővé válsz, és érzed a pici szeretetét, úgy érezheted, békében élsz az egész világgal. Ezentúl csak ezt szeretnéd elmondani mindenkinek, na meg a jó híreket, és azt, hogy mennyire boldog vagy” – árulta el.

De persze azt sem tagadta, hogy az anyaságnak nem csak a rózsaszín oldalát látta és érezte – egy ideig nehezen tudta összeegyeztetni a babázást a hivatásával, de lassan ráérzett a dolgokra. „Az anyaság nem olyan rózsaszín, mint mondják, de a rémtörténetek is el vannak túlozva. Szerintem mindkét dolog vele jár” – osztotta meg a világgal saját verzióját.

Fotó: Instagram


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X