Főoldal > AKTUÁLIS > Ilyen dögös bikiniben az 53 éves Elle MacPherson

Ilyen dögös bikiniben az 53 éves Elle MacPherson

alakbikiniElle MacPhersonfotómodellszépségszupermodelltest
0

Írta:

Ezt a szexi fotót posztolta magáról Instagramon – sokak örömére.

Elle MacPherson fiatal modellként érdemelte ki a „The Body”, vagyis A Test becenevet, és bizony még manapság is méltó rá, pedig – és most kapaszkodj – már 53 éves. A kor viszont számára csak egy adat, amivel nem foglalkozik különösebben. És rajongói is elfelejtik a számokat, ha megpillantják például azt a bikinis fotót, amit Elle nemrég osztott meg magáról Instagramon: a nude színű fürdőruhában pózoló modell a kép alapján akár 20 évet is letagadhatna!

És mondunk még egy meglepő dolgot: ezt az alakot nem koplalással és túlzásba vitt sportolással éri el. Első alapszabálya ugyanis nem más, mint hogy vonalai és fittsége megőrzésének nem kell kínszenvedésnek lennie.

„Át kell állítanod a gondolkodásod, tehát a szenvedés helyett inkább tudatosítsd magadban, hogy a sport azért van, hogy kiadd a plusz energiákat, miközben még jól is érzed magad az edzőteremben” – nyilatkozta korábban.

Elle másik titka, hogy nem súlyzókkal vagy a futópadon töltött órákkal karcsúsodik. Edzője, James Duigan ugyanis egy olyan intenzív edzésprogramot dolgozott ki számára, mely szerint már napi 20 perc sportolás is elegendő káprázatos alakja megőrzéséhez. Az edzések során nemcsak kalóriát és zsírt éget, hanem tartásjavító- és izomtömeg növelő gyakorlatokat is végez.

Hogy ez pontosan mit jelent? Guggolást, kitörést, fekvőtámaszozást és kardiózást, illetve egy speciális „lépkedős” gyakorlatot is. Két térdét egy gumiszalaggal aránylag szorosan összeköti, kissé behajlítja térdeit, kezét a csípőjére teszi, így lépked jobbra-balra, ezzel erősítve a combjait. Ha pedig ki kell hagynia az edzést, igyekszik többet mozogni a gyerekeivel, vagy aktívan kikapcsolódni: úszni, szörfözni és teniszezni.

A 183 cm magas sztár a táplálkozásra is ügyel, ami már nemcsak saját maga, hanem két kisfia fejlődése és egészsége miatt is nagyon fontos számára. Igyekszik bio hozzávalókból készült ételeket fogyasztani. Asztalukra sok zöldség, saláta, sovány hús és friss gyümölcs kerül, amitől neki és családjának több energiája lesz, és hirtelen éhségérzetük sem fog támadni.

A szupermodell is egyetért azzal, hogy sokan azzal követik el a legnagyobb hibát, ha azonnali eredményeket várnak az életmódváltással, holott néhány hét egészséges étkezés vagy 3-4 mozgással töltött óra után még legfeljebb átmeneti sikereket érhetünk el. Ezért neked is azt tanácsolja, hogy légy türelmes magadhoz, és törekedj odafigyelésre, valamint egyensúlyra életed minden területén, és akkor az eredmények sem maradnak el.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X