Főoldal > AKTUÁLIS > Irina Shayk mackóalsóban sétált babájával

Irina Shayk mackóalsóban sétált babájával

alakanyaságbabaIrina Shaykmodellsétaszépségterhességtest
0

Írta:

Most nem miniruhában és talpig sminkben fotózták le.

Irina Shayk már egy héttel kislánya születése után újra sportolt, hogy mielőbb visszanyerje tökéletes alakját, és ez a netre felkerült képek tanúsága szerint sikerült is neki: egyesek furcsállva, mások némi irigységgel, megint mások elismeréssel nézegették a kisgyerekes anyuka fotóit, amiken talpig sminkben, miniruhában pózolt. Mintha nem is szült volna két-három héttel korábban.

Elképesztő? Akkor mondunk valami még meglepőbbet: talán valaki szólt Irinának, hogy bizony az emberek többségének nem szimpatikus ez a fene nagy tökéletesség (vagy amit ő annak gondol), mert hogy a modell a napokban már anyukásan lépett utcára. Hátratűzött hajjal, szemüvegben, mackóalsóban baktatott, kislányát maga előtt tartva a hordozóban… hát nem sokkal szimpatikusabb látvány ilyen mamisan, mint puccba vágva?

Ami pedig a szülés utáni csúcsformát illeti, egy bennfentes barát szerint Irina kardió- és súlyzós edzés keverékével karcsúsodik, és olykor Bradley-vel együtt is szokott edzeni. Emellett nagyon „tisztán” táplálkozik, és kerüli a zsíros ételeket. Egyik kedvence, a pizza tehát egy ideig biztosan szóba sem jöhet.

A szépség egyébként kiegyensúlyozott, aktív életet élt a baba előtt is, ehhez szeretne most visszatérni. Már több mint öt éve edz Gelbald módszerével – ami a pilates és a box elemeit vegyíti –, hogy formában maradjon, és mindig bikini-kész teste legyen.

Igazi titka azonban, amivel eléri a feszes, tónusos hasizmokat, a szalaggal végzett pilates gyakorlatok. Ezeket most pár hónapig hanyagolta, de a mozgást nem. A sport mindig is fontos szerepet töltött be az életében, és elmondása szerint ennek nem a soványsághoz van köze – Irina egyszerűen jobban érzi magát, ha mozgással indíthatja a napot.

Az apró dolgok is mindig feldobják a gyönyörű modellt. Egy masszázs, egy jól sikerült manikűr, egy új fehérnemű vagy egy kedves bók azonnal jobb kedvre deríti. Ezektől szépnek és szexinek érzi magát. Na és nagyon szereti az újdonságokat is: korábban Kelly Brookhoz és Kim Kardashianhoz hasonlóan ő is kipróbálta a Jukari Fit to Fly edzéseket. A nyújtható övvel végzett mozgásforma az egész testet hatékonyan átmozgatja, és a vérkeringésnek is jót tesz.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X