Főoldal > AKTUÁLIS > Kipróbáltátok és mi most megmutatjuk a véleményeteket! (X)

Kipróbáltátok és mi most megmutatjuk a véleményeteket! (X)

mosás
0

Írta:

Szilvi edző és egy, azon szerencsés tesztelőinknek, aki kipróbálhatta az új Persil 360° Teljeskörű tisztaság mosógélt. 100 olvasónk kapott lehetőséget a termék kipróbálásra, mert őszintén kíváncsiak voltunk a véleményükre.

Szilvi (29)

„ Edzőként dolgozom, és a szabadidőmet is sporttal töltöm, lehetőleg a szabadban. Állandóan tele a szárító a fitneszcuccaimmal. Szeretem, ha a mosószerem amellett, hogy tökéletesen tisztít, óvja is a ruháimat, hiszen nagyon gyakran mosom őket. És az illat is fontos nekem – jó érzés friss, üde illatú cuccokban lépni be az edzőterembe.”

Alaposan leteszteltem az új Persil mosógélt, az edzőtermi ruháimat, a túrázós cuccaimat, a bringás szerkómat és a finom anyagú fehérneműimet is mostam vele. Nekem bevált, azóta a barátnőim is ezt használják!

Szilvi véleményét többen is osztották, hiszen a tesztben résztvevő olvasóink 96%-a mondta azt, hogy nagyon elégedett a termékkel, hogy a gél gyengéd a ruhához és, hogy ajánlaná ismerősének.

Réka igazán fiatalon vált önállóvá és önellátóvá. Az ő véleményével is sokan egyetértenek, hiszen a tesztelőink 94%-a egyetért azzal az állítással, hogy a Persil 360° Teljeskörű tisztaság mosógél tisztává varázsolja a ruhát, és a 90%-uk szerint hatékonyan távolítja el a foltokat.

Woman Doing Laundry Reaching Inside Washing Machine

Réka (24)

„Régi álmomat váltottam valóra, amikor megnyitottam a saját kis cukrászdámat. Bár rengeteget dolgozom, ha kell, beállok a pénztárba, sütni, vagy felszolgálni is, de nagyon élvezem. Vigyázok a ruháimra, de azért gyakran előfordul, hogy véletlenül egy kis kávé, csoki landol a nadrágomon vagy a felsőmön.

Nagyon kíváncsi voltam, vajon mit tud ez az új mosógél, és meglepetésemre a legtöbb folttal szemben hatékony volt. Még a kedvenc, bézs színű pamutblúzomat is megmentette, amikor gyümölcsfoltos lett!”

Vivien fiatalos lendületéhez hozzá tartozik a ragyogó fehérség. Tesztünkből kiderül, hogy ezzel egyáltalán nincs egyedül. A résztvevők 87% szerint ugyanis tényleg ragyogó fehérséget biztosít a termék, 90% szerint nem kell sokat használni belőle és 86% ezt a terméket megbízhatónak mondja.

Housework: young woman doing laundry (shallow DOF; color toned image)

Vivien (27)

„ Alapból barna a bőröm, és nyáron imádok napozni, télen pedig havonta egy-két alkalommal szolizok. Nagyon szeretem a fehér cuccokat, szerintem kimondottan jól állnak nekem. Azt viszont nem kedvelem, hogy nagyon óvatosan, de alaposan kell mosni őket. Eddig hiába figyeltem oda rájuk, sajnos nem mindig lettek tökéletesen tiszták. Ezzel az új mosógéllel azonban tényleg gyönyörű hófehérek lettek a kényes blúzaim, a pulóvereim és még a fehér nadrágjaim is!”

 

Próbáld ki te is a Persil 360° Teljeskörű tisztaság mosógélt, mert bízunk benne, hogy te is elégedett leszel az új termékkel.

 


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X